18 / 04 / 2024

Konakkale Bosphorus projesi satışa çıktı! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Konakkale Bosphorus projesi satışa çıktı! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Konakkale Bosphorus, 19 Ekim Çarşamba günü Çanakkalede basın mensuplarının ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen lansmanda tanıtıldı. Proje bugün ise satışa çıktı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 60 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Makro İnşaat Torkam İnşaat İş Ortaklığı Çanakkalenin ilk nitelikli ve markalı konut projesini inşa ediyor. Çanakkale boğazına nazır Kepezde 30 bin 815 metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan proje, 19 Ekim Çarşamba günü Çanakkalede basın mensuplarının ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen lansmanda tanıtıldı.

"Boğazına Kadar Manzara..." sloganıyla lanse edilen Konakkale Bosphorus, Çanakkalede Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Lansman sonrasında cazip fiyatlarla satışa sunulan Konakkale Bosphorus yoğun ilgi görüyor.

İstanbulda ki A sınıfı nitelikli ve markalı konut projelerinden daha üstün birçok özelliğe, kalite ve konfora sahip olacak şekilde tüm ayrıntısına kadar özenle tasarlanan Konakkale Bosphorusda proje alanının % 85i peyzaja, suya ve ortak kullanım alanlarına  ayrıldı. 7/24 ileri teknoloji ile desteklenen güvenlik hizmetleri, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, basketbol sahası, kay kay ve tekerlekli paten pisti, çocuk oyun alanları, oturma ve yürüyüş alanları, süs havuzu ve şelaleler gibi sosyal yaşam alanları ve spor alanlarının yer alacağı projede açık otoparklarla birlikte her daireye kapalı otopark alanı da sağlanacak.

30 milyon dolarlık proje değerine sahip Konakkale Bosphorus şehrin en özel konut projesi olarak konumlanıyor. Projede 48 bin metrekarelik inşaat alanı içinde 237 konut, 8 adet ticari ünite, 1 adet sosyal tesis, 1 adet site yönetim binası ve kapalı-açık otoparklar yer alacak. Satışların başladığı 20 Ekim Perşembe günü satış ofisine Çanakkelelilerden ilgi yoğun oldu. Projede satışların hızla devam etmesiyle birlikte lansman fiyatları 60 bin TL ile 300 bin TL aralığında belirlendi. Çeşitli ödeme planlarının sunulduğu projede Yapı Kredi ve Halk Banktan özel faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan Konakkale Bosphorusda  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 bahçeli dubleksler, teraslı daireler ve tripleks villalara kadar herkesin bütçesine uygun ve ihtiyacını karşılayabilecek çeşitliliği gösteriyor. İnşaatın başladığı projede teslimler ise 2013 yılı Ağustos ayında yapılacak.

İzmir Çanakkale Asfaltının yanı başında konumlandırılan Konakkale Bosphorus, havaalanına 4,5 km, 18 Mart Üniversitesine 1,3 km, Üniversite Hastanesine 2 km, Kipa Alışveriş Merkezine 1,6 km, mesafede yer alıyor ve çevredeki Anadolu lisesi, ilköğretim okulu, anaokulu ve çarşıya ise yürüme mesafesinde bulunuyor.

Projeye şimdiden yoğun talep geldiğini belirten Makro - Torkam İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli; Markalı konutlar üzerinde özel sektör mantığı,becerisi ve dinamizmi ile hareket edildiği için tüm detaylar proje gurupları tarafından ince, ince düşünülüyor. Bizde ürettiğimiz konutları, daha konforlu, kaliteli ve insanımızın yaşam statüsünü etkileyici yaşam alanları olarak dizayn ettiğimizden dolayı farklı, göz alıcı, nitelikli ve özel projeler ortaya çıkarıyoruz. Bu anlamda marka şehrimiz Çanakkale için bu özellikleri taşıyan Konakkale Bosphorus projemizi hayata geçiriyoruz. Projemizde 10 blokta toplam 237 daire inşa ediyoruz. 1+1den 4+1e kadar, bahçe dubleksli dairelerden teraslı daireye kadar çeşitli tiplerde daire seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca projede 8 tane tripleks villa  ve 8 adet de iş yeri yer alacak. Sosyal ve sportif  alanlara  geniş yer verdiğimiz projemizde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, süs  havuzu ve şelale, çocuk oyun grupları,kaykay ve tekerlekli paten pisti mevcut. Ayrıca sağlıklı yaşam üniteleri kapsamında fitness center, sauna ve Türk hamamı yer alacak. Projede her daireye bir kapalı otopark alanı verilecek olup bunun yanı sıra açık otoparklarda mevcut olacak. 7/24 güvenlik sistemi ve görüntülü intercom sistemi ile huzurlu ve güvenli, herkesin gönül rahatlığı ile yaşayacağı bir yaşam alanı kuruyoruz. Kontrollü kapı giriş sistemi ve 32 noktaya yerleştirilmiş güvenlik kameraları özel eğitimli güvenlik personeli ile kendinizi ve ailenizi daha güvende hissedeceksiniz. Katlar arası ses yalıtımı yapılacak olan projede daha onlarca ayrıcalık ve ayrıntıyı bulabilirsiniz. Hemen yanı başımızda inşa edilecek olan devlet hastanesi, aynı lokasyona sahip üniversite, yürüme mesafesindeki Anadolu lisesi, ilköğretim okulu ve ticaret merkezi projemizi cazip kılan unsurlar arasında yer almaktadır. Projeye başladığımızı duyan vatandaşlarımız  tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Konakkale Bosphorus projemizle maksimum kaliteyi ve konforu en avantajlı lansman fiyatlarıyla sunduğumuz için başlangıçta alanların da her zaman avantajlı olacağını söyleyebiliriz. şeklinde konuştu.

 


Geri Dön