16 / 04 / 2024

Konfor Evleri Ulukent 4 blok halinde yükseliyor!

Konfor Evleri Ulukent 4 blok halinde yükseliyor!

Çetmen Grup, mobilya ve perakende sektörlerinin yanı sıra, inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çeşitli projelere imza atıyor. Firma, 'Konfor Evleri Ulukent' projesi, müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor.



Çetmen Grup, mobilya ve perakende sektörlerinin yanı sıra, inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çeşitli projelere imza atıyor. Grup, 2007'de haşladığı inşaat sektöründeki ilk proje olan Çetmen Pancar Sanayi Yapıları'nın ikinci etabını da hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Satışlar başladı Mayısta satışına başlanan 'Konfor Evleri Ulukent' projesi, müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor. Konfor Evleri, depreme dayanıklılığı ve üstün inşaat kalitesiyle, modern, güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşamın anahtarını sizlere veriyor. 


KEYFİNE VARACAKSINIZ

'Konfor Evleri Ulukent' gelişen ve büyüyen bir noktada, İzmir'in en havadar bölgelerinden birisi olan Şahin Tepesi mevkiinde konumlanıyor. Proje, altışar katlı 3+1 daireler olarak toplam 96 daireden oluşan 4 blok şeklinde tasarlandı. Site içindeki yaşam alanlarında, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ile keyifli ve konforlu bir site hedeflendi. 


Milliyet Ege


Geri Dön