19 / 04 / 2024

Konfor Mobilya ikinci şubesini Bursa'da açtı!

Konfor Mobilya ikinci şubesini Bursa'da açtı!

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..



İş alanları ve istihdam rakamlarıyla gelişmeye açık olan mobilya sektörü, ekonominin lokomotifi arasında yer almaya devam ediyor. İnşaat sektöründeki hareketlilik mobilya sektöründeki istihdamı artırırken, istihdam oranını 500 bin kişiye çıkaran mobilya sektörü, 2015'ten umutlu. Bu kapsamda Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı. Açılışa Bursa iş dünyasının yanı sıra siyaset ve spor camiasından da önemli isimler katıldı. 


KALİTE VE UYGUN FİYAT BİR ARADA 

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Konfor Mobilya Bursa Bayisi Mustafa Çetinkaya,"Nilüferdeki ilk showroomun ardından Yalova Yolu'nda açtığımız 3000 m2'lik bu ikinci mağaza ile Bursa'da hızla büyümeye devam ediyoruz" dedi. Kaliteli ürünleri, uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile satışa sunduklarını kaydeden Çetinkaya, açılışa özel indirim kampanyaları olduğunu da sözlerine ekledi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön