20 / 04 / 2024

Konforist'te oda fiyatları 925 TL'den başlıyor!

Konforist'te oda fiyatları 925 TL'den başlıyor!

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.



Tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetleri ile bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist’te yeni eğitim-öğretim yılındaki konaklama ücretleri belli oldu. Üniversite Vadisi olarak tabir edilen İstanbul'un en yoğun öğrenci bölgesi Kağıthane - Eyüp’te yükselen Konforist’in oda fiyatları 925 TL’den başlıyor. Kız ve erkek yurtları ile toplam yaklaşık 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist'te, suit, VIP, tek, iki, üç ve dört kişilik olmak üzere toplam 250 oda bulunuyor. Konforist Edu Suites kız ve erkek  yurtlarında konaklama ücretlerine; tüm sosyal alanlarla birlikte kat hizmetleri de dâhil. Kız öğrenciler için sauna, hamam ve kuaförün bulunduğu Konforist’te erkek öğrenciler için de playstation ve gamepark odaları ile barbekü bahçeleri yer alıyor.

 

Yaşam Alanı Sağlıyor

Geçen yıl inşa edilen kız öğrenci yurduna gelen yoğun talep ile bu yıl erkek öğrenci yurdu da hayata geçirildi. Erkek öğrenci yurdunda oda fiyatları 925 TL, kız öğrenci yurdunda ise 1.000 TL’den başlıyor. Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olarak üniversite öğrencilerine yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunan Konforist, İstanbul’da eğitim gören öğrenciler için adeta yeni nesil bir yaşam alanı sunuyor. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren yurtta, öğrenciler için herşey düşünülmüş. Erkekler için özel maç izleme odaları, fitness yanısıra crossfit, masaj odası GentlamanClub gibi sosyal alanlar bulunurken kızlar için hobi mutfakları, hamam, sauna, yüzme havuzu, cep sineması ve kuaför gibi ortak alanlar dizayn edilmiş.


Basın Bülteni


Geri Dön