26 / 04 / 2024

Konsept Çekmeköy'de avantajlı ödemelerle Mayıs teslim konutlar!

Konsept Çekmeköy'de avantajlı ödemelerle Mayıs teslim konutlar!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Konsept Çekmeköy

Konsept Çekmeköy projesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışlarına devam ediyor. Proje Erkay tarafından satış pazarlaması yapılan Konsept Çekmeköy projesinde teslimler Mayıs 'ta gerçekleştirilecek.




KONSEPT ÇEKMEKÖY'ÜN HUZURLU DÜNYASINA AVANTAJLI FİYATLARLA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Anadolu yakasının en hızlı değerlenen bölgesi Çekmeköy'de inşa edilen  Konsept Çekmeköy  projesi, site sakinlerine özel huzurlu ve dinlendirici atmosferle her yaşantıya uygun sosyal alanlarıyla modern mimari kültürünü konforla birleştiriyor. 


İstanbul'un en temiz havası ve yemyeşil Taşdelen ormanları silüetinde 14 bin metrekare içerisinde çağdaş yaşamın tüm özelliklerini barındıran bir konsept halinde hayata geçirildi. Proje kapsamında avantajlı ödeme koşulları ve fiyatlarla satışlar devam ediyor. 


Çizmeci Grup tarafından inşa edilen Konsept Çekmeköy projesinin satış pazarlaması Proje Erkay tarafından yapılıyor. 


Konsept Çekmeköy de avantajlı ödemelerle Mayıs teslim konutlar!


Yüzde 70'i yeşil alanlardan meydana gelen Konsept Çekmeköy projesinde 6 blok ve 190 daire yer alıyor. Konsept Çekmeköy'ün ilk etabında yaşam başladı, ikinci etabında ise teslimler Mayıs 2015 olarak belirlendi. 


Konsept Çekmeköy projesinin sosyal yaşam alanları içinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, spor alanları ve oyun alanı bulunuyor. 


0 216 641 94 94
http://projeerkay.com/

0 216 640 1 888
http://konseptcekmekoy.com/




projeye sor



Geri Dön