19 / 03 / 2024

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.



İş hayatında karşılaşılan sorunlar, çekilen sıkıntılar, yorgunluk, stres ve üstüne gün içerisinde çekilmez hale gelen trafikte yaşanan koşuşturmaca, şehirlerde yaşayan insanlara hayatı adeta zindan ediyor. Tüm bu bunaltıcı gelişmeler, insanları huzur bulabilecekleri sessiz, sakin mekan arayışlarına itiyor. Lüks ve konfor adına her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Osmaniye Sarayları, gürültüden uzakta, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Proje, insanların ruhunu dinlendiren doğal ortamıyla, günlük yaşamın bütün stresini sitenin dışında bıraktırıyor.


HUZUR DOLU BİR YAŞAM

Göz alıcı mimarisi ve tasarımıyla filmlerde görmeye alışık olduğumuz saray yaşamını Osmaniye’de gerçeğe dönüştüren Keten Proje, inşaatı hızla devam eden Osmaniye Sarayları Projesi ile 160 şanslı aileye hayatlarının her anını özel kılacak, huzur dolu bir yaşam olanağı sağlıyor. Benzersiz sosyal donatıları ve mimarisiyle Osmaniye ve çevresinde bir ilk olan Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede, oksijen deposu çam ağaçlarının arasında, yılın 365 günü tatil tadında bir yaşam vaat ediyor. Proje, kent halkının yaz aylarında tatile gittiği Zorkun Yaylası’nın serinliğini, ailelerin ayağına getiriyor.


ÇOCUKLARINIZ “SARAYLI” BÜYÜSÜN

Site sakinlerinin, günün stresini atabilmeleri için Tenis, basketbol ve voleybol sahaları, 4 mevsim kullanılabilen ısıtmalı kapalı havuzun bulunduğu projede çocuklar da unutulmadı. Tasarlanan yaşam alanlarında, konforun yanı sıra sitenin ve özellikle çocukların güvenliği de en ince detayına kadar planlandı. Üst düzey bir kontrol ve koruma sistemine sahip olacak Osmaniye Sarayları’nda, 7/24 güvenlik, kontrollü araç tanıma sistemi ve tüm dairelerden izlenebilir iç kamera sistemi bulunacak. Ebeveynler, kapalı ve açık Oyun alanları, kreş, top havuzu ve trambolinde vakit geçiren çocuklarını, evlere kurulan interkom sistemi sayesinde izleyip, kontrol edebilecek.


OSMANİYE’NİN EN İDDİALI PROJESİ

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, Osmaniye’de benzeri olmayan projenin, kentte inşaat sektörünün geleceğine ışık tutacağını belirtti. İraöz, konut sahibi olmayı planlayanların beklentilerini yükselten Osmaniye Sarayları’nın, sahip olduğu sosyal donatılarla kentte yaşam standartlarını da değiştireceğini kaydetti.Osmaniye Sarayları ile sadece iyi konut değil, aynı zamanda iyi bir yatırım fırsatı sunduklarını ifade eden Buket İraöz, “Osmaniye’nin en çok prim yapacak, yatırım getirisi yüksek projesini gerçekleştiriyoruz. Osmaniye Sarayları’nı tercih eden müşterilerimiz, sadece ev sahibi olmuyorlar, aynı zamanda geleceğe de yatırım yapmış oluyorlar” dedi.


KONUT ALICISI ARTIK DAHA BİLİNÇLİ

Günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirten İraöz, şunları söyledi:

“Alıcı artık konut tercihini yaparken birçok standardı göz önünde bulunduruyor. Öncelikle kaliteye bakıyor. Konforu, rahatlığı, güvenliği, sosyal donatıları önemsiyor. Projenin yürütüldüğü bölgenin geleceğini sorguluyor. Alacağı konut kısa ve uzun vadede ne kadar prim yapar, bunlara bakıyor. Yani bilinçli müşteri, konuta ödeyeceği paranın hakkını arıyor. Biz inanıyoruz ki, Osmaniye Sarayları’ndan konut alanlar, hem yaşam stili hem de yatırım açısından önemli bir tercih yaparak karlı çıkacaklar.”


Adana İlk Haber


Geri Dön