23 / 04 / 2024

Konut firmaları bayrama özel indirim fırsatları sunuyor!

Konut firmaları bayrama özel indirim fırsatları sunuyor!

Konut firmaları, ev almak isteyenleri bayramda satış ofislerine çekebilmek için kampanyalara yüklendi. İndirim, ödeme erteleme gibi seçenekler sunuluyor.



Ramazan ayı ve yaz durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmalar, bayramda da bu kampanyalara hız kesmeden devam ediyor.


 


Satış ofisleri açık


Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul’da olanları satış ofislerine çekmeye çalışan konut üreticilerinin sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Tüketiciye sunulan fırsatlar arasında peşinat ve taksit erteleme, sıfır faiz, piyasa oranlarının altında faiz oranları, indirim gibi seçenekler yer alıyor. Sunulan seçeneklerin sayesinde bayram boyunca satış ofislerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor.


Bayram döneminde yalnızca yerli müşteriler değil yabancı yatırımcılar da hedefleniyor. Özellikle bayramı Türkiye’de geçirmek için gelen Arap yatırımcılar da konut üreticilerinin hedefi arasında bulunuyor.




Peşinat 1 yıl erteleniyor


Denge Yapı, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde Ramazan kampanyasını bayramda da devam ettiriyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor. Mahal Sancaktepe’de dairelerin fiyatı 150 bin liradan başlarken, Mahal Sancaktepe Ada’da 216 bin liradan başlıyor.



Konut firmaları bayrama özel indirim fırsatları sunuyor!



48 ay boyunca vade farkı yok


Sur Yapı, Güneşli’de yer alan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli’de bulunan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatını sürdürüyor. Sur Yapı bünyesinde banka kredisiz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme imkânının bulunduğu kampanyada, kalan yüzde 25’lik kısım anahtar tesliminde ödeniyor. Tamamı peşin veya peşin ve katılım bankası kredili ödemelerinde yüzde 7 lansman indirimine ek olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor.



Konut firmaları bayrama özel indirim fırsatları sunuyor!



Peşinat yüzde 1’e indi


Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkânı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor. Projedeki dairelerin fiyatları 222 bin liradan başlayıp 779 bin liraya çıkıyor.



Konut firmaları bayrama özel indirim fırsatları sunuyor!




Ödeme 1 yıl sonra başlıyor


Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’daki yeni projesi Çukurova Balkon’un lansman kampanyası Ramazan Bayramı’nda devam ediyor. Çukurova Balkon’da, yüzde 1’lik peşinat hiç ödenmeden proje bedelinin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor. Bedelin yüzde 65’i oranındaki banka kredisi hemen ya da bir yıl sonra başlatılabiliyor.


 


Konut firmaları bayrama özel indirim fırsatları sunuyor!

 

Yeni Akit


Geri Dön