28 / 03 / 2024

Konut firmaları lansman yarışına girdi!

Konut firmaları lansman yarışına girdi!

İnşaat firmaları konut projelerinde ön talep toplama süreci başlattı. Firmalar yeni projelerini tanıtacak. Nisan'ın ikinci yarısında hız kazanacak lansman süreci ise Haziran'a kadar sürecek.



İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  odaklı geliştirilecek konut projelerinde ön talep toplama süreci başlatan şirketler, müşterilerine yüzde 20'ye varan ilk alım avantajı sunuyor. Nisan'ın ikinci yarısında hız kazanacak lansman süreci ise Haziran ortasına kadar devam edecek. 


NELER TANITACAK? 

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç Gayrimenkul Yatırım ortaklığıyla Ankara Çukurambar'daki iki bloklu Cubes Ankara karma projesini 24 Nisan'da satışa sunuyor. 


Ege Yapı, Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasındaki yeni projesini nisan sonunda satışa sunacak. 


Satya İnşaat imzalı, Pendik Satya Yayalar projesi 28 Nisan'da tanıtılacak. 


Ümran Yapı ve Amad Gayrimenkul Ortaklığı ile Kartal'da hayata geçirilen Kartal Wings projesi 3 Mayıs'ta görücüye çıkacak. 


Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul kentsel dönüşüm projesi olarak hayat bulacak. 


MESA Mesken; İstanbul Kozyatağı'ndaki iddialı projesini 11 Mayıs'ta tanıtacak. 


Babacan Yapı, Küçükçekmece'deki Babacan Port Royal projesini dev kampanya ile tanıtacak.


Başyazıcı Grubu, 4 Mayıs Perşembe günü Başyapıt Dragos projesinin lansmanını gerçekleştirecek. 


EMLAK KONUT EVLERİNDE SÜRE UZATILDI 

Başakşehir'de hayata geçirilen Emlak Konut Kayaşehir Evleri, 20 Mart'ta başlayan ön talep toplama sürecinde büyük ilgi gördü. Gelen taleplerin 175'i bir haftada satışa dönüştürülürken talep toplama süreci mayıs ayına kadar uzatıldı. Projedeki 1+1'ler 214 bin lira, 2+1'ler 309 bin lira, 3+1'ler 381 bin lira, 4+1'ler 675 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Güneş


Geri Dön