29 / 03 / 2024

Konut kampanyaları İstanbul 2013!

Konut kampanyaları İstanbul 2013!

Ramazan ayını da fırsat bilen inşaat yatırımcıları birbirinden cazip kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kimi faizi sıfırladı, kimi peşinatı kaldırdı kimi ise taksiti 1 yıl erteledi. İşte baş döndüren o konut kampanyaları...



Yaz aylarında yaşanan durgunluğa karşı kampanyalarla direnişe geçen inşaat yatırımcıları Ramazan ayını da fırsat bilerek birbirinden cazip fırsatlarla müşteri çekmeyi başarıyor. Firmalar elinde birikimi olmayanlar için peşinatı kaldırdı, banka faizlerinden korkanlar için faizi sıfırladı, şu an taksit ödemek için durumu olmayanlar için de taksitleri 1 yıl erteledi...Yatırımcılar böylelikle hem satışlarını canlı tutuyor hem de müşterilerini çok cazip fiyat ve ödeme seçenekleri ile "ev"lendiriyor. Eğer siz de bu fırsatları kaçırmak istemiyorsanız bu haberimize muhakkak bir göz atmalısınız. İşte o konut kampanyaları....


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Dumankaya faizleri sıfırladı

Dumankaya İnşaat Horizon, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Dumankaya Miks, Flex Kurtköy, Modern Vadi, Modern Collection, Adres Natura ve Adres Su projelerinde sıfır faiz kampanyası başlattı. 31 Temmuz 2013 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında Dumankaya projelerinden daire satın alan müşteriler vade farksız taksitle konut sahibi olma fırsatı yakalıyor. Kampanyada anlaşmalı bankalardan 36 aya kadar sıfır faizli kredi kullanılabiliyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Bulut İnşaat emekliye yüzde 33 indirim yapıyor

Bulut İnşaat, tüm projelerinde emeklilere özel yüzde 33 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında küçük birikimleriyle ve emeklilik ikramiyeleri ile ev sahibi olmak isteyenlere özel yüzde 33 indirim yapılıyor. Bulut İnşaat'ın tüm projelerinde geçerli olan kampanyada Kıbrıs Girne'de bulunan 140 metrekare 3+1 dairelerde ve İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan 69 metrekarelik 1+1 dairelerde emeklilere özel yüzde 33 indirim uygulanıyor. Yüzde 15 peşinatla satın alınabilen konutlarda 60 aya kadar da vade yapılıyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Ncity'de kısa bir süreliğine 1+1 daireler 89 bin TL

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Ncity projesinde kısa bir süreliğine 65 metrekarelik 1+1 daireler 89 bin TL'den satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında 65 metrekare 1+1 daireler 89 bin TL'den, 85 metrekare 2+1 daireler 129 bin TL'den, 135 metrekare 3+1 daireler ise 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği Esenyurt Ncity projesinde toplam 448 daire yer alıyor. İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 14, Esenyurt Belediyesi’ne ve Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5, Torium AVM’ye 7, Avcılar metrobüs durağına ise 5 kilometre  uzaklıkta konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, güneşlenme terasları, spor kulübü, basketbol ve futbol sahası, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve özel yürüyüş parkuru bulunuyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Soyak Park Aparts'ta taksitler 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor

Soyak Yapı güvencesiyle Halkalı'da hayata geçirilen Soyak Park Aparts projesinde teslime 1 ay kala kampanya başlatıldı. Ağustos 2013'te teslim edilmesi planlanan projede,  yüzde 1 peşinat veriliyor kalan tutar ise 1 yıl sonra taksitler halinde ödenmeye başlanıyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Soyak Park Aparts Halkalı projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra sıra bahçeli ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 121 konuttan oluşan projede fiyatlar 118 bin TL'den  başlangıç gösteriyor. Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken Halkalı Soyak Park Aparts projesinde fitness salonu, kafeterya, kapalı çocuk oyun alanı, açık çocuk oyun alanı, membran gölgelik, oturma alanları, süs havuzu ve yürüyüş alanları yer alıyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Evre'de 4 farklı ödeme seçeneği

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Evre projesinde kampanya kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projede yüzde 25 peşinatta ise 24 ay sıfır faizle taksit avantajı da sunuluyor. Ya da yüzde 50 peşinat veriliyor kalan tutar ise 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Bir diğer ödeme planına göre ise 120 aya kadar vade yapılıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin sunulduğu Sancaktepe Evre projesinde 45 metrekarelik 1+0'lar 135 bin TL ile 139 bin TL, 59 - 67 metrekarelik 1+1'ler 179 bin TL ile 234 bin TL, 99 - 120 metrekarelik 2+1'ler 285 bin TL ile 355 bin TL,  167 metrekarelik 3+1'ler 445 bin TL ile 470 bin TL, 198 metrekarelik 4+1'ler 528 bin TL ile 551 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Gedizler Evre projesinde konut teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


48 ay vade farksız taksitle muhteşem orman ve deniz manzarasına baktırıyor

Florya Şenlik bölgesinde Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığında hayata geçirilen Koru Florya projesinde 48 ay vade farksız taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Toplam 298 konuttan oluşan Koru Florya projesinde 3+1'den 7+2'ye kadar geniş daire seçenekleri yer alıyor. 2013 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi planlanan projede konutlar 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bir tarafta Florya Atatürk Ormanı diğer tarafta ise Marmara Denizi ile seyrine doyum olmayan bir manzaraya karşı konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, alışveriş alanları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Dap projelerinde peşinatsız 120 ay vade

Dap Yapı, Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde Ramazan ayına özel başlattığı kampanya kapsamında peşinatsız konut sahibi yapıyor. 120 ay vade kolaylığının sunulduğu projeler kira geliriyle kendini amorti ediyor. Maltepe Dragos'ta yükselen Dap Vazo Kule ve Dalga Kule projeleri Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakın konumuyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin en uzun sahil şeridi üzerinde konumlanan projeler oturmadığın dönemde kirala modeliyle de alternatif kazanç sağlıyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Çukurova Tower 3 bin 600 TL peşinatı hediye ediyor

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower projesinde Ramazan'a özel düzenlenen kampanya kapsamında 3 bin 600 TL peşinat hediye ediliyor. Yüzde 1 ya da yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kredi taksitleri ise 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Kartal Çukurova Tower projesi 36 katta 253 konuttan oluşuyor. Stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede stüdyo daireler 149 bin TL, 1+1'ler 225 bin TL, 2+1'ler 360 bin TL, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Yüzde 100 kredi kullandırıyor

Kuzu Grup ve Emlak Konut GYO ortaklığında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Spradon Vadi projesinde yüzde 100 kredi ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ramazan ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında Spradon Vadi projesinden konut satın alanlar ödemelerini yüzde 100 konut kredisi kullanarak yapabiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Bahçeşehir Spradon Vadi projesinde konutlar 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Konut kampanyaları İstanbul 2013!


Daire alan herkes LG'den hediye çeki kazanıyor

Kurtköy'de Okkalar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Arma Residence projesinde Ramazan ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında daire alan herkese LG'den 10 bin TL'ye varan hediye çeki veriliyor. Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında 1+1 daire alanlara 5 bin TL, 2+1 daire alanlara 7 bin TL, 3+1 daire satın alanlara ise 10 bin TL hediye çeki veriliyor. Söz konusu hediye çekleri, anlaşmalı LG yetkili mağazalarında satılan bilgisayar, TV, cep telefonu, ses sistemi gibi ürünlerin yanı sıra tüm beyaz eşyalar için kullanılabiliyor. Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanan Kurtköy Arma Residence projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar 18 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön