27 / 04 / 2024

Konut kampanyaları tüketicilere yaradı!

Konut kampanyaları tüketicilere yaradı!

Darbe girişimi sonrası hükümetin gayrimenkule daha fazla destek vermesi ve sektörde kriz yönetiminin dikkatli bir şekilde sürdürmesi en çok konut almayı düşünen tüketicilere yaradı.



Darbe girişimi sonrası hükümetin gayrimenkule daha fazla destek vermesi ve sektörde kriz yönetiminin dikkatli bir şekilde sürdürmesi en çok konut almayı düşünen tüketicilere yaradı. 


Yüzlerce proje arasında devam eden kampanyalar arasında tercih yapma aşamasına gelenler fiyat kadar lokasyon ve projeye imza atan şirketin referanslarına bakıyor. Konut üreticileri ise yılsonu bitmeden kampanyalarına hız verirken 2017 planlarını da açıkladı. 


İşte bunlardan birkaçı; 


MANZARA ADALAR DA SATIŞ YARIYI GEÇTİ 


İş GYO imzasıyla Kartal'da 640 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde satış oranları yüzde 60'ı buldu. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere 5 bloktan oluşan projede 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. 1+0 tipi ünitelerin tümünün satıldığı proje 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. 


OFTON İNŞAAT TAN 5 YIL SIFIR FAİZ 


İstanbul'un önde gelen semtlerinde inşa ettiği butik ve nitelikli projelerle tanınan Ofton İnşaat, tüketicileri 2016'ın son fırsatlarıyla buluşturuyor. Şirket, farklı bölgelerdeki 4 projesinde (Elysium Es Beykoz, Elysium Soul Beyoğlu, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Art Şişli) 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başlatırken, Ofton finansman sistemiyle 36 aya kadar vade seçeneği de sunuyor. Arzu eden müşterilerini ise yüzde 5 peşinatla konut sahibi yapabiliyor. 


JARDİN EDEN'DE ÖN TALEPLERİ BAŞLADI 


Pana Yapı, Çeşme'de konumlandırdığı ve müstakil konut alanında Sign of the City Awards ödülüne layık görülen (ardin Eden'in ikinci etabında ön talep süreci başladı. Pana Yapı, projenin 44 villalık ilk etabının anahtarlarını vaat ettiği gibi Haziran 2017'de teslim edecek. 


CONCORD'DA ANAHTAR TESLİM 


Türkiye'de kentsel dönüşümün simge semti olan Fikirtepe'de inşaat sürecindeki yarış yerini anahtar teslimlerine bırakmaya başladı. Geçen hafta ilk daire teslimini gerçekleştiren Teknik Yapı'nın Concord İstanbul projesinde hayat tam anlamıyla önümüzdeki günlerde başlayacak. Home ofis ve ticari birimlerden oluşan Concord İstanbul projesinde sözlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Projedeki bin 170 dairenin yüzde 98'nin satışını tamamladık" dedi. 


DENİZLE KUCAKLAŞAN BÜYÜKYALI LÜKSÜ 


Zeytinburnu sahil yolunun en büyük konut projeleri arasında yer alan ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen ÖZAK GYO imzalı Büyükyalı İstanbul'da yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. 700 bin lira seviyesinden başlayan dairelerin yalı konforunda kurgulandığı proje mahalle konseptiyle hayat bulacak. 


SİNPAŞ GYO'DA 2,385 LİRA TAKSİTLE EV 


Ağustos ajanda tarihi kampanya ile konutta vade farkını 0,70'e indirip vadeyi 120 kadar uzatan Sinpaş GYO'dan, gayrimenkulde Türk Lirası kullanımına büyük destek mesajı geldi. Sinpaş GYO, döviz kurlanndaki değişime rağmen 31 Aralık tarihine kadar fiyatlarda artışa gitmeme ve konut satışlarında sadece Türk Lirası ile işlem yapmaya devam kararı aldı. AnkaralIları, Ege Vadisi projesinde 10 bin lira ön ödeme ve 2 bin 385 liradan başlayan taksitlerle kolaylıkla ev sahibi yapan şirket, İstanbullulara, Sancaktepe'de konumlanan Aydos Country projesinde peşinat ödemeden 3 bin 285 liradan başlayan taksitlerle konut satışı yapıyor.


Müşterilerine özel fırsatlar sunan Aycan&Feres İş Ortaklığı,Türkiye'nin ilk ve tek dikey orman projesi Greenox Urban Residence'dan konut alımı yapanlara 12 ay boyunca BM W116d kiralıyor. Aycan&Feres İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yağan, "Yeni kampanyamızla otomobile verilecek para ile peşinat ödenerek ev sahibi olunabiliyor. Cazip fiyat ve ödeme koşullarıyla satış yaptığımız Greenox Residence'ta, birikimini konuta yatıran yatırımcılar için 12 ay boyunca premium marka otomobil kiralama şirketi olan Corporent'ten BMW116d kiralayacağız. Yaklaşık 10 ay sonra projemizde teslimler başlayacak. Ev sahipleri satın aldıkları konutları kiraya verdiklerinde dilerlerse otomobil satın alabilecek, dilerlerse kiralamaya devam edebilecekler. Kampanya 30 Ocak'ta sona erecek"dedi. 


Güneş 


Geri Dön