28 / 03 / 2024

Konut kredisi faiz oranları! DD Mortgage ilk sırada!

Konut kredisi faiz oranları! DD Mortgage ilk sırada!

Kredi Pazarı verilerine göre Konut kredisi faiz oranları dün güncellendi. DD Mortgage'ın ilk sırada olduğu faizlerde Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ikinci sırada yer alıyor...



Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları 10 yıllık olarak şekilleniyor. Yüzde 0,87 faiz oranı ile ilk sırada yer alan DD Mortgage'ı yüzde 0,89 olarak belirlenenen Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ikinci sırada takip ediyor.


Abank yüzde 0,93 faiz oranı ile, Kuveyt Türk yüzde 0,95 faiz oranı ile işlem yapıyor. Halkbank'ın yüzde 0,95 oranından yararlandırdığı faiz oranlarına göre Garanti Bankası, İş Bankası ve Vakıfbank yüzde 0,89 faiz oranı ile işlem yapıyor.


Denizbank, TEB ve ING Bank yüzde 0,99 faiz oranı ile işlem görürken, Tekstilbank yüzde 1, 01 faiz oranı ile işlem görüyor.


Konut kredisi faiz oranları na göre Türkiye Finans ve Albaraka Türk yüzde 1,04 faiz oranı ve Akbank ile HSBC yüzde 1,05 faiz oranından işlem yapıyor. 


Fibabanka ve Finansbank'tan kredi çekmek isterseniz yüzde 1,09 faiz oranından yararlanabiliyorsunuz. Anadolu Bank yüzde 1, 15 iken, Şekerbank yüzde 1,19 faiz oranı imkanı sunuyor.



Konut kredisi faiz oranları! DD Mortgage ilk sırada!



Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön