19 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranlarında Ağustos'un ilk güncellemesi!

Konut kredisi faiz oranlarında Ağustos'un ilk güncellemesi!

Konut kredisi faiz oranlarında Ağustos ayının ilk güncellemesi yapıldı. Temmuz sonunda faiz oranını yükselten Denizbank'ın faiz oranlarında yine yükseliş yaşandı. İşte bankaların faiz oranlarında son durum...




Bankaların konut kredisi faiz oranlarında Ağustos ayının ilk değişikliği yaşandı. Denizbank faiz oranlarını yükseltti. Temmuz ayının son haftasında 120 aya yüzde 1,01 faizle kredi veren Denizbank, faiz oranını yüzde 1,03'e yükseltmişti. Ağustos ayının ilk güncellemesiyle ise Denizbank'ın konut kredisi faiz oranı yüzde 1,06'ya çıktı.


DD Mortgage 120 aya kadar yüzde 0,98  ile en düşük faizle kredi veren banka olurken, Türkiye Finans yüzde 1,50 ile en yüksek faizle kredi veren banka. İş Bankası, Fibabanka 120 aya yüzde 1,09 faizle kredi veriyor.


Garanti Bankası, Abank ise yüzde 1,24 faiz oranıyla kredi imkanı sunuyor. Yapı Kredi ve Finansbank yüzde 0,99 faiz oranıyla konut kredisi veriyor. Vakıfbank yüzde 1,12 ile 120 aya kadar kredi verirken, Halkbank yüzde 1,15 faiz ile 120 aylık konut kredisi veriyor.


İşte bankaların faiz oranlarındaki son durum;


Konut kredisi faiz oranlarında Ağustos un ilk güncellemesi!


*Rakamsal veriler kredipazari'ndan alınmıştır. 



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön