16 / 04 / 2024

Konut projeleri CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

Konut projeleri CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

İstanbul'da düzenlenen emlak fuarına kampanyalar damga vurdu. Birçok firma yüzde 20'ye varan indirimlerle projelerini satışa sundu. İstanbul'un 24 saatini canlandıran maket de ilgi odağı oldu.



Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı kapıları açtı. 4 gün boyunca devam edecek fuarar Türk İnşaat firmalarından yoğun bir katılım oldu. Birçok projenin alıcıya tanıtıldığı fuarda birbirinden değişik kampanyalar da ilgi çekti. 


İndirimler damga vurdu

Fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalar bir araya geldi. Aralarında Kiptaş, Kiler, Ofton, Babacan, Erkan, Vadi Şehir ve Fuzul Yapı gibi 93 yerli firmanın 200'den fazla projesinin tanıtıldığı fuar için farklı kampanyalar da hazırlandı. Her firma kendi projesine yönelik kampanyalar düzenledi. Ancak en çok indirim fırsatlarına yer verildi.


Toplu alımlar yapıldı

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdiklerini ve etkinlik kapsamında yüzde 15 indirim uyguladıklarını söyledi. 


Bugün/Emine Açar


Geri Dön