25 / 04 / 2024

Konut projelerinde bayram kampanyası!

Konut projelerinde bayram kampanyası!

Rings İstanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün...



RİNGS İstanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün. 


GENYAP İnşaat imzasıyla İstanbul Kâğıthane'de inşa edilen Kâğıthane 7000 projesinde firmanın geliştirdiği finans sistemi ile peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 60 ay sıfır vade farkı da sunulan avantajlar arasında yer alıyor. 


UZALTAŞ A.Ş. imzasıyla Ankara'da hayat bulan Paladyum Beytepe'de Ramazan Bayramı'na özel yüzde Bindirim kampanyası başlatıldı. 


GÜLSA İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişiminin inşa ettiği 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde bayrama özel 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Daireler Şubat 2016'da teslim edilecek. 


BABACAN Yapı'nın Güneşli Express projesinde Ramazan ayında başlattığı kampanyayı bayramda da sürdürecek. Daireler yüzde 10 indirimle satışa sunuluyor. 


ÇUKUROVA Gayrimenkul imzasıyla Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da hemen teslim avantajı ve 24 ay 0 faiz ve yüzde 1 KDV imkanıyla ev sahibi olmak mümkün. 


DUMANKAYA İnşaat ise, satışta olan projelerinde 60 ay sıfır vade farkı avantajını 31 Temmuz akşamına kadar devam ettirecek. 


Yeni Akit 


Geri Dön