30 / 03 / 2024

Konut projelerinde müşteriyi rahatlatan kampanyalar!

Konut projelerinde müşteriyi rahatlatan kampanyalar!

Bazı lüks konut projeleri,müşterinin sözleşmeden sonraki 18-19 ayı taksit ödemeden geçirmesini sağlıyor. Konut projelerinde fiyata yönelik kampanyalar kadar,müşteriyi ödeme süresinde rahatlatan kampanyalar da ilgi çekiyor...



 Taksitler 1.5 yıl müteahhitten


Rekabet çetinleşti, firmalar cazibenin sınırını zorluyor.

Bazı lüks konut projeleri,müşterinin sözleşmeden sonraki 18-19 ayı taksit ödemeden geçirmesini sağlıyor. Üstelik bu sürede alıcılar evlerine yerleşiyor. Konut projelerinde fiyata yönelik kampanyalar kadar,müşteriyi ödeme süresinde rahatlatan kampanyalar da ilgi çekiyor.Geçmiş yıllarda da kimi şirketler müşterinin ev alırken yaptığımasrafları ve hl kira ödüyor olduğunu dikkate alarak, belli süre taksitlerin ötelenmesini sağlayan kampanyalar yapmışlardı. Ancak bu kampanyalarda, taksit ödenmeyerek nefes aldıran süreler en fazla 12 aya kadar çıkıyordu. şžimdi ise rekabet daha da çetinleşti, firmalar cazibenin sınırını zorlamaya başladı.Nefes aldıran süreler de 19 aya kadar çıktı.

200 milyon dolarlık özel meyve bahçeli proje

İki lüks konut üreticisi bugünlerde devameden kampanyalarında,müşterinin sözleşme sonrası 18-19. ayında taksitlerini ödeyeceklerini ilan ediyor. Üstelik bu süre içinde konut sahipleri evlerini teslimalarak içine yerleşebiliyor. Kampanyaların gördüğü ilgi, yakında başka şirketlerin de bunu uygulayabileceğine işaret sayılıyor. Sur Yapı, Sancaktepe 'de 200 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Adapark 'ta 19 ay taksitleri üstleniyor. Fiyatların 193 bin liradan başladığı, 826 konutluk Adapark 'ta müşteri yüzde 5 peşinat ödüyor, 20. aydan itibaren taksitlerini ödemeye başlıyor.Mayıs 2014 'e kadar yüzde 7 'lik 4 ayrı ara ödeme yapılıyor.Özel meyve bahçelerinin olduğu projede ilk konut teslimleri 2011 yılınınKasımayında yapılacak.

Bin 669 TL taksitle

Sancaktepe 'deki 440 konutluk Kelebekia 'da 18 ay taksit yok. Sinpaş Yapı ödeme yapılmayan aylar için vade farkı uygulamıyor. Kelebekia 'da 1 oda 1 salon evlerin peşin fiyatı 177 bin 750 lira. 18 'inci ve 30 'uncu aylarda 34 bin 600 liralık iki ara ödeme yapılıyor. 120 ay vadede aylık taksitler bin 669 liradan başlıyor. Evler Ekim 2012 'de tamamlanıyor.
Bugün


Geri Dön