20 / 04 / 2024

Konut projelerinde otel konforunda sosyal donatı alanları!

Konut projelerinde otel konforunda sosyal donatı alanları!

Konut firmaları birbirleriyle yarışır hale geldi. Firmalar, otel konforunda sosyal donatı alanları yapıyor. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.



Konut faizlerindeki indirim ve nitelikli konut projelerinin birbiri ardına yükselmesi inşaat firmalarını harekete geçirdi. 


Tercih edilebilmek adına birbirinden nitelikli konut projeleri inşa eden firmalar sosyal donatı konusunda otellerle yarışıyor. 


Otel konforunu aratmayan imkanları sayesinde Ankara'da nitelikli konut projelerinde büyük artış yaşanırken tüketiciler ve yatırımcılar nezdinde belirleyici olan lokasyon oluyor. 


Ev sahibi adayları en çok Ankara'nın köklü yerleşim yerlerini tercih ediyor. Sosyal donatıları ve lokasyon avantajıyla yatırımcısına değer kazandıran projeler uygun ödeme seçenekleri ile de yatırımı avantaja dönüştürüyor. 


Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, kentsel dönüşüm projeleri sayesinde Ankara'nın tarihi semtlerinin modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi. 


Özellikle Yenimahalle ve çevresinde büyük bir dönüşüm yaşandığına dikkat çeken Demir, bu bölgede yapılacak yatırımların kısa ve orta vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlayacağını belirtti.



Vatan Ek


Geri Dön