25 / 04 / 2024

Ankara Turkuaz Konutları'nda 10 bin TL peşinatla!

Ankara Turkuaz Konutları'nda 10 bin TL peşinatla!

Satışların yüzde 98'i tamamlanmış olan Ankara Turkuaz Konutları'nda 10 bin lira peşin, 980 TL taksitlerle daire satışları devam ediyor



Yabancılara konut alternatifi sunmak için araştırmalar yapan Line ltd. şirketi Ankara’nın en iyi yaşanabilir yerini Toki  Turkuaz Konutlarını  seçti ve hazırladığı “yaşanabilirlik “ listesinde en yüksek notu Toki Turkuaz konutlarına verdi.


Ankara Eskişehir yolunda, Çankaya üniversitesi karşısında bulunan  TOKİ  Turkuaz konutları projesi kent dokusu ile bütünleşmiş ve yaşanılabilir bir yer olması felsefesiyle inşa edilmiştir. Bu nedenle de sadece sayısal olarak konuya yaklaşan projelerde ortaya çıkan sorunların önlenmesini de sağlamıştır.


Yaşanabilir konut standartları, sağlıklı bir çevre ve sağlıklı bir fiziksel mekânın özellikleridir. Bu nedenle satılabilir değil yaşanılabilir evler düşüncesi ile yapılmış olan Turkuaz Konutları yeşil alanları, kendine ait korusu, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulaması ile yaşayan bir sitedir.


Tüm bunların yanı sıra tamamı oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini de karşılıyor. TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.


Satışların yüzde 98'i tamamlanmış olan 10 bin lira peşin, 980 TL taksitlerle satılan TOKİ Turkuaz Polsan Konutları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daireler için peşin ödemelerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası başlatıldı. TOKİ Turkuaz Polsan Evleri, 94 metrekareden 192 metrekareye kadar farklı seçenekler sunuyor. Daire alanlar 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanabiliyor. Ara ödemenin de bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor. 


0312 237 23 25


www.toki.gov.tr 


Geri Dön