18 / 04 / 2024

KONUTDER İstanbul'da 50 firmayı ağırlamayı hedefliyor!

KONUTDER İstanbul'da 50 firmayı ağırlamayı hedefliyor!

KONUTDER 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği 'Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması' etkinliğine yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firmanın etkinliğe katılıp, Türk firmalarıyla bir araya gelmesi hedefleniyor.



Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneğinin (KONUTDER) 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği 'Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması' etkinliğine Suudi Arabistan, Dubai, Katar ve Kuveyt'ten yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firmanın etkinliğe katılıp, Türk firmalarıyla bir araya gelmesi hedefleniyor. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, etkinliğe gayrimenkule yatırım yapan ve bölgesindeki yatırımcılara konut satabilen firmaları davet ettiklerini belirterek, "Etkinliğe Körfez'den büyük ilgi var. Şu ana kadar 35 firma katıldığını teyit etti. Bu hafta boyunca da kesinleşeceklerle birlikte 50 firmayı İstanbul'da ağırlamayı hedefliyoruz. 

Önümüzdeki hafta gündemimiz yoğun olacak" diye konuştu. Amaçlarının etkinlik kapsamında konut satmak olmadığını vurgulayan Ömer Faruk Çelik, "100 tane daire alıp giden yatırımcılar yerine buraya 100 tane müşteri getirecek yatırımcılarla görüşmek istiyoruz. Birebir görüşmeler kapsamında önemli işbirlikleri yapmayı hedefliyoruz" dedi. İTO, DEİK, TİM ve MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşları da organizasyona destek veriyor. Etkinliğe katılacağı kesinleşen kuruluşlar arasında Türkiye'ye kısa vadede 150 milyon dolar yatırım hedefi bulunan Suudi Daleel Group'un yanı sıra Katardan Capstone Property, Dubai'den Meedar Real Estate gibi firmalar da bulunuyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Cityscape Global kapsamında Körfez'e çıkarma yapan Türk firmaları, önümüzdeki hafta yatırımcıları İstanbul'da ağırlamaya hazırlanıyor. 3 gün boyunca gerçekleşecek yoğun görüşmeler kapsamında sürdürülebilir iş ortaklıkları hedefleniyor. 'Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması' etkinliği, Cityscape organizatörleri ile birlikte hayata geçiriliyor. Organizasyonun başarılı olması durumunda 6 ayda bir farklı şehirlerde de düzenlenmesi planlanıyor. Gayrimenkul yatırımcılarına yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında, 25 firma yer alacak. 


Körfez'den hangi firmalar katılıyor? 

Capstone Property Katar

Radeef Investments Kuveyt 

Maks&Partners Dubai

Bizlink Real Estate Dubai 

Richville Real Estate Dubai

Daleel Group Suudi Arabistan 

Meedar Real Estate Dubai

Al-Ghazali Suudi Arabistan 

Ossos Business Kuveyt

Al Hazami Dubai 

Coldwell Banker BAE

Alliance International Dubai

Core Savills BAE

Arjab Suudi Arabistan


Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön