24 / 04 / 2024

KONUTDER tüm konut üreticilerini bir araya toplayacak!

 KONUTDER tüm konut üreticilerini bir araya toplayacak!

Şu anda İstanbul ağırlıklı 20’ye yakın üyesi bulunan KONUTDER, Türkiye genelinde yılda 150’den fazla konut üreten firmalara ulaşarak, konut sektörüyle ilgili geniş bir platform oluşturmaya hazırlanıyor.



KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), tüm Türkiye’deki üreticilere ulaşmak için harekete geçti. 

 

Şu anda İstanbul ağırlıklı 20’ye yakın üyesi bulunan KONUTDER, Türkiye genelinde yılda 150’den fazla konut üreten firmalara ulaşarak, konut sektörüyle ilgili geniş bir platform oluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 300’ü aşkın firmaya davet yazısı gönderiliyor.

 

Geniş platform 

 

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörün gidişatıyla ilgili daha sağlıklı veriler oluşturmak ve daha geniş kapsamlı görüş bildirmek amacıyla tüm konut üreticilerine ulaşmak istediklerini belirtti. Ömer Faruk Çelik, “Şu anda KONUTDER ekipleri firmaları belirlemek için çalışıyor. Türkiye genelinde yılda 200 konuttan fazla üreten yaklaşık 300 firma olduğunu tahmin ediyoruz. Bu firmalara bir yazı göndererek KONUTDER’e davet edeceğiz. Üye olma şartı getirmiyoruz. Amacımız tüm sektörün temas halinde olması” diye konuştu.

 

Sektördeki iletişimi artırmak amacıyla bu çağrıya yanıt veren firmalarla yılda birkaç kez bir araya gelmeyi hedeflediklerini ifade eden Çelik, geniş bir platform oluşturacaklarını vurguladı. Böylece markalı konut üreten firmalar birlik halinde olacak ve sektöre ilişkin üretim verileri, sektörün sorunları yalnızca İstanbul merkezli değil Türkiye için belirlenecek.



Vatan 


Geri Dön