20 / 04 / 2024

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...



1-) Babacan Holding


Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!


Babacan Holding, Babalar Günü’nde futbolsever babalara en güzel hediyeyi veriyor. Babacan Holding, Babacan Port Royal, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden Babalar Günü haftası olan 12-25 Haziran tarihleri arasında konut alanlara tuttuğu 3 büyük takımdan birinin kombine biletini hediye ediyor. 


Web: http://babacanholding.com/



2-) DKY İnşaat


Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!


DKY İnşaat, keyifli bir yaşama adım atmak isteyen babalar ve onları rahat ettirmek isteyen çocukları için  “Evimizin Direği”  kampanyasını başlattı. DKY İnşaat’ın hayata geçirdiği DKY On Kağıthane, DKY Sahil Kartal, DKY Kartal ve DKY Business Kartal projelerinden 60 ay vadede sıfır vade farkı, 120 ay vadeli alımlarda yüzde 0,45 vade farkı veya sıfır peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatlarına ek olarak “Evimizin Direği” kampanyası ile Babalar Gününe özel yüzde 2 ek indirim sağlanıyor.


Web: http://www.dkyinsaat.com/



3-) Evinpark Ada ile Tepe Rezidans


Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!


Sefa İnşaat ile Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen‘Evinpark Ada ile Tepe Rezidans projesinden konut sahibi olmak isteyenlere Babalar Günü’ne özel olarak 17-18 Haziran tarihlerinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatları 7 bin TL’den başlıyor. 


Web: http://www.evinpark.com/



4-) Sinpaş GYO


Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul,  Ankara ve Bursa’da inşa ettiği projelerinde Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sunuyor. Sadece 17-18 Haziran tarihlerinde uygulanacak 15 bin TL indirim fırsatı, İstanbul’da Queen Central Park Bomonti ve Aydos Country, Ankara’da Ege Vadisi ve İncek Dünyası ile Bursa Modern’de (Bursa Modern’de 1+1 ve 2+1 daireler hariç) geçerli olacak.


Web: https://sinpasgyo.com/



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön