23 / 04 / 2024

Konutta bayram öncesi kampanyalar başladı!

Konutta bayram öncesi kampanyalar başladı!

Yüksek faiz kıskacıyla mücadele eden müteahhitler, bir yandan yeni projeler geliştiriyor bir yandan da alımı kolaylaştıracak finansman modelleri geliştirme derdinde. Her bütçeye uygun ödeme planıyla alıcıya ulaşmayı amaçlayan firmalar, bayram tatilinde de mesaiye yapacak.



Gaayrimenkul sektörü yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde projelerde cazip ödeme seçenekleriyle kampanyalar başlattı. Faizlerin düşmesi konusunda umduğunu bulamayan firmalar, hem yeni projeler geliştirirken hem de ürettiklerini satma konusunda yüksek faizlerle mücadele ediyor. Sıcak satış için fırsat kovalayan firmalar, bayramda da boş durmayacak. Kimi firmalar yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma fırsatı sunarken, bazı firmalar ise peşin alımda yüzde 20 indirim uyguluyor.


Peşinatta indirim


Konutta bayram öncesi kampanyalar başladı!


Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da inşa ettiği Çukurova Balkon projesinde dört seçenekli teslim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Diğer seçeneklerde ise liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak yüzde 50 peşin veya yüzde 10 peşin ödeme imkanı tanınıyor.


Web: www.cukurovabalkon.com



Peşinatı düşürdü


Konutta bayram öncesi kampanyalar başladı!


Ortadoğu Grup ise inşa ettiği projelerde bayram kampanyası düzenledi. Resim İstanbul’dan Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim var Şirket, Yeni Nesil Eyüp projesinde bayrama özel yüzde 15 indirim ve yüzde 5 peşinat, Mod İstanbul projesinde de yüzde 10 İndirim, yüzde 10 peşinatla alıcının karşısına çıkıyor.



www.ortadogugrup.com.tr


Ödemeler 2018’e öteliyor


Konutta bayram öncesi kampanyalar başladı!


Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da geliştirdiği Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018’de yapılacak. Satış ofisinin bayramın 4. günü açık olacağı projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da devam ediyor. Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre olarak veriliyor.


Web: www.dairekartal.com 


Yeni Şafak / Emine AÇAR



Geri Dön