24 / 04 / 2024

Konutta erken bahar kampanyası!

Konutta erken bahar kampanyası!

Gayrimenkul sektörü 2015 yılına büyük beklentilerle girdi. Bu yıl inşaatı ve satışı devam eden projelerin yanı sıra birçok yeni yatırım ve proje de bir bir görücüye çıkıyor.



KONUT satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 -20 oranında düşse de, şirketlerin 2015 ajandasında yatırım ön planda yer alıyor. Geçmiş yıllarda Nisan ayıyla birlikte hareketlenen piyasa, bu yıl lansman ve kampanyaların Mart ayında başlaması nedeniyle daha canlı. Bu canlılık konut fiyatlarına da yansıyor. 



EN BÜYÜK ARTIŞ İSTANBUL'DA Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan Şubat ayı emlak endeksine göre İstanbul ve  Ankara  dahil 7 ilde ikinci el ve yeni konutlarda bir önceki aya göre yüzde 1.12, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,21 artış gözlendi. En büyük artış ise yüzde 19.86 ile İstanbul'da yaşandı. 



70'E YAKIN PROJEDE BAHAR FIRSATI 

Dolardaki değer artışını bir tarafa koyduğumuzda yatırımcıların önceliğinin yine konut olduğu gerçeğini bilen emlak geliştirici şirketler hem stoklarını eritmek için kampanyalara hız verdi, hem de yeni projelerini tanıtmaya başladı. Bu ay 70'e yakın projede bahar kampanyası başlatılırken, 10'un üzerinde yeni proje görücüye çıktı. 






HEP İstanbul 

¦ TEKFEN Emlak Geliştirme'nin İstanbul'da hayata geçirdiği HEP İstanbul'da ikinci etap satış takvimi avantajlı bir kampanya ile start aldı. Projedeki en düşük dairenin fiyatı 216 bin lira. 



Gökdeniz Kartal 

¦ GÜLSA İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi'nin imzasını taşıyan ve Kartal'da yükselen projede müşterilere 4 ayrı seçenek sunuluyor. En çok tercih edilen seçenek ise faizsiz olanı. 




24'te% 24 fırsatı 

¦ GEÇEN yıl faaliyetlerine başlayan 24 Gayrimenkul'ün Halkalı ve Basın Ekspresteki projelerinde lansmap dönemine özel yüzde 24 indirim fırsatı devam ediyor. 



Varyap Group 

¦ VARYAP Yatırım Ayları kampanyası kapsamında 30 Nisan akşamına kadar yatırımcılarına 'net'25 indirim avantajı sağlıyor. Kampanyadan Ataşehir'deki Meridian ile Pendik'teki Varyap Plaza'da yer alan konut ve ofis satın alanlar faydalanacak. 



Nlogo'da'O'faiz 

¦ ÖZYURTLAR'IN ikinci etabını satışa sunduğu Nlogo İstanbul ile diğer projesi lCoastal City'de 48 ay sıfır faiz kampanyası ilgi görüyor. Şirket, lüks olarak inşa edeceği tek bloklu New Bahçeşehir'de de lansmana özel 24 ay sıfır faiz kampanyası başlattı. 



EgeYapı'da 60 ay vade 

¦ EGE Yapı Group'un Emlak Konut güvencesiyle inşa ettiği ve ilk iki etabında hayatın başladığı Batışehir projesinde, müşteriler firma bünyesinde sunulan 60 ay vadelendirme seçeneğinden faydalanabiliyor. 



Sur Yapı Projeleri 

¦ SUR Yapı bünyesindeki konut projelerinde konut satın almak isteyenler için, 'Mutluluk evinizde, peşinatı teslimde' sloganı ile Mart ayına özel bir kampanyaya başladı. 



Sinpaş Köyceğiz 

¦ KÖY yaşamının huzurundan esinlendiği yeni projesi Köyceğiz için erken bahar kampanyası başlattı. Minimum 260 bin lira seviyesinden 


Nurol Park Güneşli

¦ NUROLGYO'nunGüneşli'deki Nurol Park projesinde kaba inşaat tamamlanmak üzere. 1+1'den 4+l'e kadar farklı daire seçenekleri ile rezidans ve ofis bloklarının yer aldığı proje, 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Konut satın alanların ilk 1 yıl kredi ödemesini Nurol GYO karşılayacak. Projede 50 ay sıfır faiz avantajı öne çıkıyor.


 

Ağaoğlu'ndan destek 

¦ YÜZDE 1 peşinatla satış sözleşmesini imzalayanlara yüzde 35'e varan oranda destek taahhüdünde bulunan Ağaoğlu, üç projesinde yer alan 200 dairenin yaklaşık yarısını 1.5 ayda satmayı başardı. Kampanyanın bir süre daha devam etmesi bekleniyor. 




İnanlar'da kira garantisi 

¦ İNANLAR İnşaat'ın teslim süreci devam eden Esenyurt'taki Terrace Mix ile Halkalı'daki Terrace Tema projesinde yüzde 50 peşin 12 ay sıfır faiz kampanyası başlattı. Terrace Mix'te dayalı döşeli son stüdyo daireler 138 bin liradan 750 lira kira garantisi ile alıcı bekliyor. 



Gül Park Yaşam 

¦ 15 AY önce Beylikdüzü Carrefour AVM'nin bitişiğinde metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa edilmeye başlanan Gül Yapı imzalı Gül Park Yaşam'da yaşam bu yılın ikinci yarısında başlayacak. Bölgenin en primli konut projesinde son daireler için 60 ay sıfır vade ile kampanya başlattı. 



TOYA Moda 

¦ TOYA Yapı imzasıyla Basın Ekspres yolunun Atatürk Havalimanfna en yakın noktasında inşa edilen butik projede 9 bin peşinatlı kampanya büyük ilgi gördü. Bu arada; Toya Yapı, yeni yazılım teknolojisi "Artırılmış Gerçeklik" ile tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla "Toya Moda"nın tüm detaylarını proje hakkında bilgi almak isteyenlere sunuyor. 



Resim İstanbul 

¦ SIFIR faiz ve uzun vadeli kampanyalarla her müşterisini memnun etmeye çalışan Ortadoğu Grup, projenin ikinci etabındaki satışları için yeni bir kampanya başlatıyor. Sancaktepe Aydos Ormanlarına komşu projedeki en küçük dairelerin fiyatı ise 220 bin lira seviyesinde. 




Fer Yapı Projeleri 

¦ SUNDUĞU ofis projeleri ile değişen iş ve ekonomi beklentilerine uygun, dünya ile yarışan konseptleri hayata geçiren FerYapı'nın, 100 yılın ofis fırsatını sunduğu 100 ay vade kampanyası büyük ilgi gördü. 'Yüzyılın ofis konsepti' Premier Kampüs Ofis, 'Yüzyılın ofis buluşu' iTovver Bomonti ve 'Yüzyılın tarifi en kolay ofisi' Parima'dan ofis sahibi olmak isteyenler taksitlerini teslimden sonra ödemeye başlayabilecek. 




Yeni adres FIex Ofis 

¦ DUMANKAYA inşaat imzasıyla Bahçeşehir'in yeni nesil tek ofis bloğu olarak yükselen Flex Ofis'te lansman öncesi özel fiyatlarla müşterilere sunulan 130 ofisin satışı tamamlanmak üzere. Projedeki 40 metrekarelik en düşük ofis fiyatı ise 118 bin lira. Seyir terasları, teras lokantası, dev spor kompleksi ve ofise özel tüm hizmetlerin yer alacağı 32 katlı proje 2017 başında teslim edilecek. 





Tarlabaşı360 

¦ ÇALIK Gayrimenkul tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk 'kentsel yenileme' projesinde İLansman dönemine özel olarak yüzde 5 indirim ve peşin alımlarda ek olarak yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede rezidansların metrekaresi 5 bin 500 dolardan, ofislerin metrekaresi ise 6 bin dolardan başlıyor. Tarlabaşı 360'ta rezidans ve ofisler için 48 aya kadar sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. 





Bizim Evler 6 

¦ ISPARTAKULE'NİN en büyük projesi olan Bizim Evler 6'da kaba inşaatın ardından ince işçilik dönemi başladı. Satışlarının yüzde 70'ini tamamlayan İhlas Yapı'nın yüzde 5 peşinat yüzde 1 KDV fırsatı kampanyası devam ediyor. 500 bin liradan başlayan fiyatlarla dükkân satışlarına devam eden şirket, mayıs ayında inşaatına başlayacağı 532 dairelik Bizim Evler 7 projesinin de ön talep toplama sürecine 17 Mart'ta start verdi.



West Side 

¦ BEYLİKDÜZÜ'NÜN en prestijli konut projelerinden West Side İstanbul'da dükkân ve konutların inşaatı ile satışları devam ediyor. Farklı tipte dairelerin yer aldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkânı sunuluyor. 




Vaditepe'de teslimler 2016'da başlayacak 

¦ KİPTAŞ Bahçeşehir göletine nazır inşa ettiği Vaditepe projesinde hem bahar kampanyası başlattı, hem de 24 Mart'ta lanse edilecek son etaba hazırlık yapıyor. 'Göl Evleri' adıyla lanse edilecek son etaptaki rezidans konseptli dairelerde az sayıda 1+1 tipi dairenin yanısıra 2+1,3+1 ve 4+1 tipi daireler yer alacak. İlk etap teslimleri 2016 başında yapılacak olan proje başta KİPTAŞ imzasını taşıması olmak üzere birçok özelliğiyle tüketicilerin ilgisini çekmişti. 284 bin metrekarelik arsa üzerinde hayat bulan Vaditepe'de yaklaşık 4 bin konut yer alıyor. 25 bin metrekarelik ticari alanın da yer alacağı Vaditepe'de hayat tam olarak başladığında Bahçeşehir metrosuyla taçlandırılacak. 



Yeni Akit


Geri Dön