26 / 04 / 2024

Konutta kampanya yarışı!

Konutta kampanya yarışı!

2016'ya yeni projelerle hazırlanan emlak şirketleri, yılsonu kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Faizi ve peşinatı sıfırlayan inşaatçılar, 2015'te toplam 1.2 milyon satış hedefini aşmak istiyor.



2015'i geride bırakmaya sayılı günler kala inşaat şirketleri de kampanyalara hız vermeye başladı. Mevcut projelerinde kalan kısıtlı sayıdaki daireleri birbirinden uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile müşterilere sunan şirketler bir taraftan da yeni proje hazırlığına girdi.


Yılsonu konut kampanyaları kapsamında kimi faizi sıfırladı, kimi peşinatı kaldırdı, kimi ise fiyatları düşürdü. Emlak şirketleri yılın son kampanyalarıyla birlikte yılsonunda 1,2 milyon adetlik yılsonu satış hedefini aşmayı planlıyor. İşte yılın son kampanyalarından bazıları:



Metropark'tan 'yılbaşı sepeti'


TEKNİK Yapı, 2015'in son kampanyasını Metropark ile sunuyor. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1 'e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0'a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi. İstanbul Halkalı'da yükselen Metropark projesinde bin 412 daire ve 20 ticari üniteden oluşuyor. 


Projede fitness çenter, Türk hamamı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru da yer alıyor. Metropark projesi, TEM Otoyolu, Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlere yakın lokasyonda yer alıyor. 


Nurol Park peşinatı sıfırladı


NUROL GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park ofisleri sıfır peşinatla, kira öder gibi sahip olma fırsatı ve 2016 yılının ilk yarısında teslim alma imkânı sunuyor. Nurol Park, toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında 99 metrekareden bin 454 metrekareye kadar birleştirilebilen tasarımıyla dikkat çekiyor. Projedeki ofislerde teras ve balkon seçenekleri de bulunuyor. Aynı zamanda ihtiyaçlara yönelik dükkânlar, mağazalar, restoranlar ve kafeler de projede yer alıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan Nurol Park Ofis, Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi'ne yakın konumda yer alıyor. 

Hemen yanında iki metro durağı geçiyor. 


Seyran Şehir'de son 40 daire


BAŞAKŞEHİR 'de teslime hazırlanan Seyran Şehir projesinde, son 40 dairenin satışını tamamlamak üzere bitirim kampanyası düzenliyor. Seyran Şehir'de, 1 Ocak 2016'da Emlak Konut tarafından planlanan fiyat artırımı öncesi metrekare fiyatları 3 bin 100 liradan başlıyor. Kampanya yılbaşı gecesi de olan 31 Aralık'ta son buluyor. Seyran Şehir, Başakşehir'de 25 bin metrekare alanda 220 konuttan oluşuyor. 


Pega Kartal'dan yeni yıl fırsatı


EGE Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde sunulan kampanya kapsamında yatırımcılar, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5 bin lira peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. Pega Kartal'da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı 1 + 1 ve 4 + 1 seçenekleriyle 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor ve bir çok yaşam alanı bulunuyor. 


Başkent'te çifte kampanya


TAMAMLANDIĞINDA Başkent Ankara'n ın en yüksek konut kulesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique, 2015'in son günlerine özel çifte kampanya yapıyor. Teslime hazırlanan Başkent'in zirvesinde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşin, kalanını 0 faizle ve Aralık 2017'de ödeme olanağı veya yüzde 25'i peşin, kalanı 0 faizle Aralık 2016'da ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor. 



Yeni Yüzyıl



Geri Dön