28 / 03 / 2024

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları!

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları!

İnşaat firmaları konut projeleri için bayram kampanyaları uyguluyor. Kurban Bayramı'nda hem bayramı yaşamak hem de konut sahibi olmak isteyenler için düzenlenen kampanyalarda indirimler, kişiye özel ödemeler gibi birçok seçenek bulunuyor.




Satış ofisi bayramda açık olacak 

TESLİMLERİ devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak. İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 174 dairelik konut projesiyle şehrin içinde dört mevsim tatil vaad eden ve Kurban Bayramı'nda yaşama kapılarını açacak olan Greenist Projesi, bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor. 


Eroğlu'ndan 10 bin TL'lik indirim 

EROGLU Gayrimenkul, bulunduğu 4 projesinde. Kurban Bayramı'nın 3'üncü ve 4'i'ıncü günlerine özel 10 bin TL indirim imkanı sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar Küçükçekmece'deki İstanbul Lounge ve istanbul Lounge 2. Büyükçekmece'de inşa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa'nın Nilüfer'deki Harmony Tovvers'ta indirimli daire sahibi olabilecekler. 


Resim kişiye özel ödeme 

ORTADOĞU Grııp tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim istanbul'un ikinci etabı Resim istanbul Orman'dan ev alanlara kişiye özel ödeme planlarıyla kolaylık sağlanıyor. Aydos Ormanı'nın yanı başında hayata geçen projenin 8 blokta 328 konuttan oluştuğunu söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür. "Proje genelinde 1+1 daireler peşin 220 bin liradan. 2+1 daireler peşin 341 bin liradan. 3+1 daireler peşin 499 bin liradan ve 4+1 daireler de peşin 759 bin liradan satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme planlarımız sayesinde ev almayı kolaylaştırıyoruz" diye konuştu. 

Ev sahibi olmak isteyenlerin bu fırsattan Kurban Bayramında da yararlanabileceğini söyleyen Gür. "Satış ofisimiz bayramın ilk günü hariç hep açık olacak" dedi. 


Dumankaya Mozaik'te 149 bin TL'ye bayram fırsatı 

DUMANKAYA İnşaat, farklı projelerindeki kampanyalarla konut alıcılarına fırsatlar sunuyor. Dumankaya Mozaik'te 149 bin TL'den başlayan lansman fiyatları ve stok avantajlarıyla müşterilerin beğenisine sunulurken Dumankaya Hoı izon'da da 372 bin TL'den başlayan fiyatlar ve peşin alımda yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor. 


Mai'de de bayram hediyesi var 

FERYAPI. Kartal Mai Residence'da 'Oturduğunuz Yerden Ödeyin' kampanyasını başlattı. Buna göre şirket Kartal Mai Residence'da Kurban Bayramı'nda evini yeni alan müşterilerine, peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatı sunuyor. 

Bu kampanyayla Adalar manzaralı projede yüzde 1 ödeme yaparak ev sahibi olmak mümkün. Yüzde 1 KDV ile satılan projede taksitler 2015 yılı Kurban Bayramı'nda. eve taşındıktan sonra başlıyor. 

Akşam 


Geri Dön