29 / 03 / 2024

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.



GAYRİMENKUL sektöründe sa tışlarmı hedefledikleri sayıya çıkarmak isteyen markalı konut üreticileri, Ramazan'da konut alıcıları için yeni fırsat kampanyaları hazırladı. Geçen yıl 1 milyon 160 konut satışının bu yıl yakalanacağı öngörüsü sektörde hakim olmaya devam ederken yaz dönemine gelen Ramazan ayı, firmaları kampanya konusunda daha istekli hale getiriyor. Firmalar peşin ödemede indirim imkanı sunmanın yarımda, peşinat öteleme, uygun ödeme imkanları ve ek indirim gibi seçeneklerle alıcılann dikkati çekmeye çalışıyor. Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da kârlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez 'Ramazan' kampanyasıyla çıkan Fer Yapı, Ramazan'da Mai'den daire almak isteyen yatmmcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor. Yüzde 1 KDV ve de avantaj sağlayan kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat Temmuz 2016'da ödenebiüyor, geri kalanı ise banka kredisiyle ödemek mümkün. 


Yüzde 15 indirim 

Kartal'da önemli projelere imza atan Kampanya kapsamında Lokum Evler projesinde Ramazan boyunca yüzde 3, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanacak. Ayrıca Ramazan'da ev alanlar yüzde 25'lik peşinatlarım projenin teslim tarihine kadar erteleyebilecek. 


Vade farksız ve kredisiz 

Sinpaş GYO'nun İstanbul,  Ankara  ve Bursa'daki projelerinde geçerli olacak kampanyada ise Ramazan'a özel yüzde 11 indirim fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. EgeYakası projesinde ise Ramazan'a özel 11 bin lira fiyat avantajı sağlamyor. Sur Yapı da Ramazan ayı boyunca geçerli olacak 'Vade Farkı Yok, İndirim Var!' kampanyasını başlattı. Faiz oranlarının artış eğiliminde olduğu bu dönemde Sur Yapı, Güneşü'deki Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbahar projelerinde geçerü olan kampanya kapsamında konut alıcılarına henüz inşaat maliyetlerinin fiyatlara artış olarak yansımasından önce 'vade farksız ve banka kredisiz' ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 7 indirimin uygulandığı projelerde, yüzde 25 peşin, yüzde 25 ise teslimde ödeniyor. Kalan miktar ise vade farksız 48 taksitle ödenebiliyor. Peşin veya peşin+ banka kredili ödeme yapmak isteyen konut alıcılarına ise yüzde 10 daha indirim yapılıyor. 


Star


Geri Dön