04 / 05 / 2024

Konutta sonbahar kampanyası!

Konutta sonbahar kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 2014 yılı son dönemine girilirken proje geliştiren firmaların konutta sonbahar fırsatları dikkatleri çekiyor. Firmaların sonbahar kampanyaları, hangi projelerde sonbahar kampanyası var ? Kaçırılmayacak fırsatlar...



Gayrimenkul sektöründe 2014 yılı son dönemine girilirken proje geliştiren firmaların konutta sonbahar fırsatlarına dikkatleri çekiyor. Firmaların sonbahar kampanyaları şöyle sıralandı: 



SAYFİYE'DEN 4 FIRSATLI KAMPANYA 


Rönesans Konut imzasıyla Kartal'da yükselen Sayfiye'de tüketicileri cezbedecek yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanyada 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor. Banka kredisi tercih etmeyenler için satış fiyatının yüzde 50'sini peşin, kalan yüzde 50'sini ise Mart 2015'te daire tesliminde ödenmesi imkânı sunuluyor. 


VADİSTANBUL'DA HEMEN TESLİM 


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla Seyrantepe Telekom Arenaya komşu konumda inşa edilen Vadistanbul'da ilk etabında teslimlerin sonuna gelinirken son dairelerin satışı devam ediyor. Yüzde 84'ünün sahiplerini bulduğu 1.111 konuttan oluşan ilk etapta son 175 sahiplerini bekliyor. 


BATIŞEHİR'DE 1 AYLIK KAMPANYA 


İstanbul'un prim potansiyeli en yüksek projesi olan ve Emlak Konut GYO güvencesi, Ege Yapı Group imzasıyla Bağcılar'da hayat bulan Batışehir'de 17 Ekim 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanya başlatıldı. Vade farksız ödeme seçeneklerinin de yer aldığı projede, 225 bin liradan 1 milyon 822 bin liraya kadar farklı fiyatlarla satışta olan toplam 3.266 adet konut yer alıyor. 


PEGA KARTAL EV SAHİBİ YAPTIRIYOR 


İstanbul Kartal'da EgeYapı Group imzasıyla rezidans konseptinde hayat bulan Pega Kartal'da, herkesi ev sahibi yapacak bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında banka kredisiz 60 ay EgeYapı Group vadeli, yüzde 15'i peşin, yüzde 15'i teslimde ödeme avantajından yararlanabilecek. 32 katlı residence bloğu ve iş dünyasının yeni modası 5 katlı yatay ofis bloğundan oluşan projede 1+1,2+1,3+1,4+1 ve dubleks tipi daireler yer alıyor. 


İDİLİA EVLERİ AZ PEŞİNATLA EV 


İstanbul Sultanbeyli'de Sur Yapı tarafından inşa edilen İdilia Evleri'nde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün, l+l'den 4+l'e farklı tipte dairelerin teslimi 2016'da yapılacak. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı projede en ucuz daire 199.800 liradan başlıyor. 


İSTMARİNA'DA 45 BİN LİRA İNDİRİM 


İstanbul Kartal'da DAP Yapı imzasıyla yükselen 1.476 daireli İstmarina Kartal projesinde cazip satış seçenekleri mevcut. 2017 yılında bitirilmesi planlanan 5 dev bloklu proje birçok ilki barındırması yönüyle prim yapabilecek potansiyele sahip. Projedeki dairelerin fiyatı ise 45 bin liraya varan indirimlerle 305 bin liradan başlayıp 4 milyon 345 bin liraya kadar yükseliyor. 


Geri Dön