24 / 04 / 2024

Konya Akşehir’de kira fiyatları arttı!

Konya Akşehir’de kira fiyatları arttı!

Konya Akşehir’de hızlı yapılaşmaya rağmen, giderek artan kira fiyatları, kiracıları zor durumda bırakıyor. Bölgede ev kiraları 700 TL’ye kadar yükseldi.



Konya Akşehir imar planında son yıllarda inşaat sektörü dikkat çekerken, yeni açılan Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerinde sağlı ve sollu olarak yeni blokların hızla çoğaldığı görülüyor. Akşehir’de yapılanmanın bu şekilde hızlı gelişmesine rağmen kira fiyatlarının yüksek olması ise kiracıları üzüyor. 


Ev kiralarının 700 TL’ye kadar yükseldiğini, satılık ev bulmanın da zorlaştığını ve satılık ev fiyatlarının da çok yüksek olduğunu ifade eden vatandaşlar: “Akşehir’de bu kadar konut yapılmasına rağmen kiralar halen çok yüksek. Kiralık ev bulmak da satılık ev bulmak da çok zor. Kiralar de ev fiyatları da yüksek. Bu durum nasıl düzelecek bilemiyoruz.” yorumunu yaptılar. 



Ramazan SARI/İstasyon Gazetesi



Haber  Akşehir Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Akşehir imar planında son yıllarda inşaat sektörü dikkat çekerken, yeni açılan Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerinde sağlı ve sollu olarak yeni blokların lıızla çoğaldığı görülüyor. Akşehir'de yapılanmanın bu şekilde hızlı gelişmesine rağmen kira fiyatlarının yüksek olması ise kiracıları üzüyor. 


Akşehir 




Haber Akşehir İstasyon Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı.....



Konya Akşehir'de hızlı yapılaşmaya rağmen, gide rek artan kira fiyatları, kiracıları zor durumda bırakıyor. Akşehir imar planında son yıllarda inşaat sektörü dikkat çekerken, yeni açılan Mustafa Kemapaşa Bulvarı üzerinde sağlı ve sollu olarak yeni blokların hız a çoğaldğı görülüyor. Akşehir'de yapılaşmanın bu şekilde gelişmesine rağmen kira fiyatlarının yüksek olması ise kiracıları üzüyor. 


Ev kiralarının 700 TL'ye kadar yükseldiğini., satılık ev bulmanın da zorlaştığını ve satılık ev fiyatlarının da çok yüksek  olduğunu ifade eden vatandaşalar, ''Akşehir'de bu kadar konut yapılmasına rağmen kiralar halen yüksek. Kiralık ev bulmak satılık ev bulmak da çok zor. Kiralar da ev fiyatlarıda yüksek. Bu durum nasıl düzelecek bilemiyoruz." yorumunu yaptılar.


Akşehir İstasyon Gazetesi


Geri Dön