27 / 04 / 2024

Konya Avşar TOKİ 2. Etap'ta kuralar 15 Haziran'da çekilecek!

Konya Avşar TOKİ 2. Etap'ta kuralar 15 Haziran'da çekilecek!

TOKİ tarafından Konya'nın Avşar Mahallesi'nde inşa edilen 2. etap konutlarında sona yaklaşılıyor. Projede 15 Haziran'da kura çekimi gerçekleşecek.



Konya Beyşehir Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğinde inşa edilen Aşvar Konutları'nda kura heyecanı başladı. Projede dairelerin kuraları 15 Haziran'da çekilecek.


İnşaat çalışmaları tamamlanan Beyşehir Avşar Konutları'nda 469 konut hak sahibine teslim edilecek. 


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun konu ile ilgili olarak: "Konya bölgesinde inşaat sektörünün son dönemde parlayan bir yıldızı haline gelen Beyşehir ilçesi, adeta konut yatırımlarına doymuyor. Bir taraftan devletimizin yatırımları, diğer taraftan özel sektörümüz marifetiyle şehrimizde ihtiyaç duyulan konutları tamamlayabilmek için seferber olmuş durumdayız. Bu anlamda, yapımı son aşamaya gelen 2.etap toplu konutların inşa edildiği yerleşkemizde 469 konutun yanısıra 1 cami, 1 ticaret merkezi ve sosyal tesis gibi donatılar da yer alacak. İhaleyi üstlenen firma, ayrıca alanda altyapı ve çevre düzenlemesi işini de gerçekleştirecek.2.etap TOKİ yerleşkesinde, halen 2+1'den oluşan 75 ve 100'er metrekarelik konutlar ile 3+1 daireli 125 metrekarelik konutlar yükseliyor. Konutların büyük bölümü de Konya'nın denizi olarak nitelendirdiğimiz Beyşehir Gölü manzarasına sahip oluyor. Konutların değişik estetik mimarisiyle tamamlandığında adeta göz kamaştıracağına inanıyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile TOKİ Başkanımız M.Ergün Turan Beye destek ve katkılarından dolayı Beyşehir halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum'' şeklinde konuştu.




Anadolu Manşet


Geri Dön