29 / 03 / 2024

Konya Beyşehir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Konya Beyşehir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Konya Beyşehir'e yapılacak yeni devlet hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. aşkan Özaltun, “Bizzat Beyşehir sevdalısı Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından takip edilen, Devlet Hastanesi Beyşehir halkına hayırlı olsun." dedi.



Konya’nın Beyşehir ilçesinde yapılacak yeni devlet hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, son dönemde ilçeye kazandırılacak en önemli sağlık yatırımlarından olan 150 yatak kapasiteli devlet hastanesinin ihale sürecinin tamamlandığı, kısa bir süre sonra inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Yeni hastanenin 38 milyon 840 bin lira bedelle İntim İnşaata ihale edildiğini ve tamamlanma süresinin 600 gün olarak belirlendiğini belirten Başkan Özaltun, “Bizzat Beyşehir sevdalısı Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından takip edilen, Devlet Hastanesi Beyşehir halkına hayırlı olsun. İhaleyi kazanan firmaya önümüzdeki günlerde yapılacak yer tesliminden sonra inşaat çalışmaları başlayacak inşallah 600 gün gibi kısa bir sürede tamamlanacak çalışmalar sonrasında Beyşehir modern, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verebilen bir hastaneye kavuşacak. Başta Başbakanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön