24 / 04 / 2024

Konya Cihanbeyli'deki projeler bir bir yükseliyor!

Konya Cihanbeyli'deki projeler bir bir yükseliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi.



Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi. Hanımlar Lokali ile Gençlik Merkezi inşaatları ise hızla devam ediyor. Yeni yapılan sentetik saha belediye tarafından ilçedeki gençlerin kullanımına sunulurken, spor salonu da yenilendi. Cihanbeyli’ye estetik bir görüntü kazandıracak olan Gölet Bendi projesinde de çalışmalara başlandı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye meclis üyelerine yönelik bir proje tanıtım gezisi düzenledi. İlk olarak yapımı tamamlanan sentetik futbol sahası ile tadilatı bitirilen spor salonu hakkında bilgi veren Başkan Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte penaltı atışları yaptı.


İnşaat çalışmaları hızla devam eden Hanımlar Lokali ile ilçede önemli bir eksikliğin giderileceğini anlatan Kale, Konya’da yüzme havuzlu 5 lokalden birinin Cihanbeyli’de kurulduğunu söyledi.

Başkan Kale ve belediye meclis üyelerinin daha sonraki durağı Beyler Konağı oldu. Yüksek kalitede inşa edilen Beyler Konağı hakkında bilgi veren Kale, belediyenin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlanma aşamasına gelen Cihan Beyler Konağı’nın özellikle sosyal yaşam açısından ilçeye önemli bir değer katacağını kaydetti. Kale, Gençlik Merkezi inşaatının da hızla devam ettiğini ifade etti. Ahmet Hüdai Parkı ve  TOKİ  inşaat alanında da incelemelerde bulunan Başkan Kale ve Belediye Meclis üyeleri, Kent Park’ta geziyi tamamladı. Mehmet Kale, Konya’nın taşra ilçeleri arasındaki en büyük parkı Cihanbeyli’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Halkımızın özellikle hafta sonları güzelce vakit geçirebilecekleri, çalışma hayatının stresini bir nebze de olsun atabilecekleri bir eseri ortaya çıkardık. Mimarisi ve kullanılan malzeme bakımından oldukça güzel ve iddialı bir park oldu. Şimdi bu parkımızı Gölet Bendi projesiyle bütünleştiriyoruz. Onun da yapımına başlandı. Projeyle birlikte ilçemizdeki yeşil alan miktarı artacak ve Cihanbeyli Belediyesi, Çevre Bakanlığı ve DSİ’nin dev ışıklı logoları buraya yerleştirilecek. İlçemize gelenleri Kent Park ve Gölet Bendi Projesi sayesinde güzel bir görüntü karşılayacak” dedi.


Göreve gelmeden önce halk verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mehmet Kale, “Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek Bey’e şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.



Yenigün



Haber Anadolu'da Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park'ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı'nda artık son aşamaya gelindi. Hanımlar Lokali ile Gençlik Merkezi inşaatları ise hızla devam ediyor. Yeni yapılan sentetik saha belediye tarafından ilçedeki gençlerin kullanımına sunulurken, spor salonu da yenilendi. 

Cihanbeyli'ye estetik bir görüntü kazandıracak olan Gölet Bendi projesinde de çalışmalara başlandı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye meclis üyelerine yönelik bir proje tanıtım gezisi düzenledi. İlk olarak yapımı tamamlanan sentetik futbol sahası ile tadilatı bitirilen spor salonu hakkında bilgi veren Başkan Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte penaltı atışları yaptı. İnşaat çalışmaları hızla devam eden Hanımlar Lokali ile ilçede önemli bir eksikliğin giderileceğini anlatan Kale, Konya'da yüzme havuzlu 5 lokalden birinin Cihanbeyli'de kurulduğunu söyledi. 


CİHAN BEYLER KONAĞI İLÇEYE ÖNEMLİ BİR DEĞER KATIYOR 

Başkan Kale ve belediye meclis üyelerinin daha sonraki durağı Beyler Konağı oldu. Yüksek kalitede inşa edilen Beyler Konağı hakkında bilgi veren Kale, belediyenin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlanma aşamasına gelen Cihan Beyler Konağı'nın özellikle sosyal yaşam açısından ilçeye önemli bir değer katacağını kaydetti. Kale, Gençlik Merkezi inşaatının da hızla devam ettiğini ifade etti. Ahmet Hüdai Parkı ve TOKİ inşaat alanında da incelemelerde bulunan Başkan Kale ve Belediye Meclis üyeleri, Kent Park'ta geziyi tamamladı. 


"EN BÜYÜK PARKI CİHANBEYLİ'YE KAZANDIRDIK" 

Mehmet Kale, Konya'nın taşra ilçeleri arasındaki en büyük parkı Cihanbeyli'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Halkımızın özellikle hafta sonları güzelce vakit geçirebilecekleri, çalışma hayatının stresini bir nebze de olsun atabilecekleri bir eseri ortaya çıkardık. Mimarisi ve kullanılan malzeme bakımından oldukça güzel ve iddialı bir park oldu. Şimdi bu parkımızı Gölet Bendi projesiyle bütünleştiriyoruz. Onun da yapımına başlandı. Projeyle birlikte ilçemizdeki yeşil alan miktarı artacak ve Cihanbeyli Belediyesi, Çevre Bakanlığı ve DSI'nin dev ışıklı logoları buraya yerleştirilecek. İlçemize gelenleri Kent Park ve Gölet Bendi Projesi sayesinde güzel bir görüntü karşılayacak" dedi. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön