29 / 03 / 2024

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.



Konya Ereğli'deki  TOKİ  Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı. Kurdeleyi Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran kesti. 


Konya Ereğli Toros Mahallesi'nde TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli düzenlenen bir törenle resmi açılışı yapıldı. Hem eğitim, hem turizm amaçlı olarak kurulan tesis, TOKİ tarafından yaptırıldı. Ereğli'de Toros Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi'nde inşa edilen OAL Otel'in açılış töreninde yapılan konuşmada, Ereğli'nin kentin gürültüsünden uzak, modern bir konaklama tesisine daha kavuştuğu ifade edildi. 


Okulun bünyesinde hem hizmet, hem de eğitim amaçlı olarak kullanılacak olan Uygulama Oteli, Ereğli protokolünün katılımı ile hizmete açıldı. Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Suit Odaların yanı sıra tek kişilik ve iki kişilik odalarında yer aldığı OAL Otel'in Ereğli'ye yeni bir nefes getirmesi temennisinde bulunarak, burada yetişecek olan gençlerin turizm sektörüne de önemli katkıları bulunacağına inandığını söyledi. 



Ereğli Gazetesi


Geri Dön