20 / 04 / 2024

Konya Ereğli’de Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor!

Konya Ereğli’de Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılan Ereğli Kent Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...



Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılan Ereğli Kent Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


13 Mayıs 2015 tarihinde AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşların katılımı ile temeli atılan Ereğli Kent Konağı inşaatı hızla yükselmeye başladı ve tamamlanma aşamasına geldi.


Yaklaşık 1.5 ay önce temeli atılan Ereğli Kent Konağı’nın “Kadınlar Lokali” olarak kullanılacağını ve çok amaçlı hizmet vereceğini söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kent Konağı’nda her türlü sosyal ve kültürel etkinliğin yapılacağını belirtti.


Özgüven, “Toplumun ve ailenin temel taşı kadındır” anlayışı çerçevesinde hizmete sunmayı hedefledikleri kadınlar lokalinin kadının sosyalleşmesi, toplumda var olması, kendini ifade etmesi ve geliştirmesi, kendine yeni bir yaşam alanı oluşturması, zamanını kaliteli geçirmesi noktasında hizmet vereceğini ifade ederek, lokalin açılışını en kısa süre zarfında gerçekleştireceklerini kaydetti.


Hürriyet Yerel





Geri Dön