18 / 04 / 2024

Konya Ilgın’a 10,7 milyon liralık yol!

Konya Ilgın’a 10,7 milyon liralık yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Ilgın’da 53 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 35 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor. Ilgın mahalle yolları 10,7 milyon liraya mal olacak.




Konya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğunda bulunan mahalle yollarında sürdürdüğü çalışmalarla şehir genelinde yol kalitesini yükseltiyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçe merkezlerine prestij caddeler kazandırırken sorumluluklarında bulunan mahalle yollarında da yoğun olarak çalıştıklarını belirterek, mahalle yollarının genişletilerek altyapı ve malzeme kalitelerinin artırıldığını, yol standartlarının yükseldiğini söyledi.


Ilgın ilçesinde yeni yasadan sonra 53 kilometre mahalle yolunu tamamladıklarını, 35 kilometrelik kısımda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, Ilgın mahalle yollarının maliyetinin 10,7 milyon lira olduğunu ifade etti.


Başkan Akyürek, yıl sonuna kadar bütün mahalle yollarında standartları yükseltmek için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.



Konya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön