19 / 03 / 2024

Konya Karatay'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Konya Karatay'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Karatay Belediyesi olarak ciddi projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, İstiklal Harbi Şehitliği ve Mevlana Kültür Merkezi karşısında planlanan toplu konut ve iş merkezleri projesinde sona gelindiğini vurguladı.



Her hafta mutat olarak yapılan AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Toplantısı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.


Her hafta mutat olarak yapılan AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Toplantısı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. İlçe teşkilat binasında yapılan toplantıda söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak olan 42 tesis açılışı ve bir dizi programlar vesilesiyle Konya'mıza teşrif edecek olan Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun Karatay olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmalar ve gerçekleştirilen yatırımlarla Karatay'ın Türkiye'ye her zaman örnek olduğunu dile getiren Genç, “Hep birlikte ülkemizin aydınlığa çıkmasına ve daha hızlı ilerlemesine katkı sağlamamız gerekiyor ” dedi. 


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında belediye yatırımlarına yer vererek Karatay'ın üzerine düşeni ziyadesiyle yaptığını vurguladı. İlçe teşkilatı ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve 2016 yılında da hizmet kalitesini artırarak devam edeceklerini dile getiren Başkan Hançerli, Karatay'da hayata geçen birçok hizmetin Nisan ayı itibariyle açılış programlarının yapılmaya başlanacağını kaydetti. Revizyon İmar Planı uygulaması çerçevesinde Çevre Yolu içerisinde düzenlenmedik yer kalmadığını dile getiren Başkan Mehmet Hançerli, Türkiye'de inşaat ruhsat sayısında azalma olurken Konya ve özellikle Karatay'da artış olduğunu söyledi. Kentsel dönüşüm projelerine de değinen Hançerli, İstiklal Harbi Şehitliği ve Mevlana Kültür Merkezi karşısında planlanan toplu konut ve iş merkezleri projesinde sona gelindiğini vurguladı. Karatay Belediyesi olarak ciddi projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, yapılan toplantılar neticesinde halkın dile getirdiği sorunların gün geçtikçe azaldığını sözlerine ekleyerek Ak Parti Karatay İlçe Yönetimine çalışmalarından  dolayı teşekkür etti.


Konya Yenigün


Geri Dön