24 / 04 / 2024

Konya Meram'da 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Meram'da 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya İli Meram Belediyesi, Meram Kozağaç Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar planında Mesken sahası olarak geçen arsanın satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.



Konya İli Meram Belediyesi, Meram Kozağaç Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar planında Mesken sahası olarak geçen arsanın satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi. 


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Konya İli Meram Belediyesinden:


Mülkiyeti Belediyemize ait, imar planında Mesken Sahası [(E: 1.50 Hmax:Serbest (Büyükşehir Meclisi'nin 21.12.2015 tarih ve 1449 sayılı Meclis Kararı ile imar planında yapı yüksekliği Serbest bırakılmış alanlar için yapı yüksekliği 17 Kat ile sınırlandırılmıştır.)]’na isabet eden 15.000.000,00 TL muhammen bedelli, 450.000,00 TL geçici teminatlı Kozağaç Mahallesi 27109 ada 15.629,83 m² miktarındaki 2 nolu taşınmazın, 2886 sayılı İhale Kanunu ve şartnamesi dahilinde “Kapalı Teklif” suretiyle satışı yapılacaktır.


Şartname ve ekleri Meram Belediye Hizmet Binası - Emlak ve istimlak Müdürlüğü – Kamulaştırma Bürosu'nda bedelsiz görülebilir.


İhale 02.11.2016 Çarşamba günü saat 15.45’de Meram Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Meram Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.


İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI

a. T.C. Vatandaşlık numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı sureti (ihale anında aslı ile teyid edilecektir.)

b. Şartname ve eklerinin tamamen okuyup kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve ihaleye katılmak istediği belirten dilekçe,

c. İkamet Belgesi (Türkiye’de adres göstermek),

d. Geçici teminatı yatırmış olmak,

e. İhaleye tüzel kişiler katılacaksa idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemelerinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından ya da benzeri makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

f. Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi ve imza sirküleri

g İstekliler adına vekaleten ihaleye iştirak ediliyorsa noterce tasdik edilmiş vekaletname ve imza sirküleri

h. Ortaklık girişimi olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi

i Teklif Mektubu

(İstenilen tüm belgeler asıl veya noter tasdikli olacaktır.)

TEKLİF MEKTUPLARININ VERİLMESİ

İhaleye katılacak isteklilerin, ihale günü olan 02.11.2016 Çarşamba günü saat 12.30’a kadar ihale evraklarını şartname hükümlerine göre hazırlayarak, Meram Belediyesi, Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri zorunludur.

ÖDEME ŞEKLİ

İhale bedeli %50’si peşin kalanı 6 eşit taksitle ve sözleşme vergisi, damga vergisi, basın bedeli ile kesin teminat peşinatla birlikte ödenecektir. (Katma değer vergisinden muaftır.)

İlan olunur.



Geri Dön