23 / 04 / 2024

Konya Meram'da 6 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 73 bin TL!

Konya Meram'da 6 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 73 bin TL!

Konya İli Meram İlçesi'nde yer alan mülkiyeti Meram Belediyesi'ne ait olan 6 adet gayrimenkul 24 Ekim 2014 günü saat 15:45'de Meram Belediyesi tarafından ihale ediliyor.



Mülkiyeti Meram Belediyesi’ne ait, gayrimenkuller “Açık Teklif usulüyle”  satılacaktır. İhale 24/09/2014 Çarşamba günü saat 15.45’de Meram Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Meram Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.


Kıymeti: 2.073.000.00 TL

Satış Günü: 24/09/2014 saat 15:45

           

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI :

a.T.C. Vatandaşlık numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı sureti ( ihale anında aslı ile teyid edilecektir.)

b.Şartname ve eklerinin tamamen okuyup kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve ihaleye katılmak istediği belirten dilekçe,

c.İkamet Belgesi (Türkiye’de adres göstermek ),

d.Geçici teminatı yatırmış olmak,

e.İhaleye tüzel kişiler katılacaksa idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemelerinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından yada benzeri makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

f.Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi ve imza sirküleri

g.İstekliler adına vekaleten ihaleye iştirak ediliyorsa noterce tasdik edilmiş vekaletname ve imza sirküleri

 

 İHALE EVRAKLARI VE TEMİNATA İLİŞKİN ESASLAR :

 İhaleye katılacak isteklilerin ihale günü saat 12.30’a kadar, encümence pazarlığa bırakılan gayrimenkuller için birer hafta sonra olan ihale günü saat 12.30’a kadar geçici teminatların yatırılması ve ihale evraklarının Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kamulaştırma Bürosu’na teslim etmeleri gerekmektedir.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön