28 / 03 / 2024

Konya Meram'da kapalı pazar alanı inşaatında sona gelindi!

Konya Meram'da kapalı pazar alanı inşaatında sona gelindi!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.



'Yerinde tespit, yerinde çözüm' sloganıyla faaliyetlerine yön veren Meram Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Kovanağzı Kapalı Pazaryeri inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Başkan Fatma Toru, pazar alanında incelemelerde bulunurken, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Meram halkının sağlık, esenlik ve güvenlik içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri adına projelendirilen Pazaryerlerinin yapımına başladıklarını belirten Başkan Toru, "İlk olarak geçtiğimiz aylarda Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın temelini attık ve inşaat hızla devam ediyor. 8 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde 4 bin 850 metrekarelik kapalı alana sahip olan pazaryerimiz Ağustos ayı sonu itibariyle hizmete açılmış olacak. Vatandaşlarımız kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirecek. Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın Meram halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


"PAZAR ALANLARI ÇOĞALACAK"

Başkan Toru, ilçe genelinde kapalı pazar alanlarının çoğalacağına dikkat çekerken, "Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın açılmasıyla birlikte her yıl bir bölgemize kapalı pazar yeri kazandırmaya devam edeceğiz. Şu an Gödene Kapalı Pazar Alanı'nın projelendirme çalışması tamamlandı. İnşallah bu ay içerisinde ihalesini yapmış olacağız. 2016 yılında burayı da tamamlayarak halkımıza sunacağız" dedi.



Habertürk


Geri Dön