29 / 03 / 2024

Konya Prestij Park görücüye çıktı! 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Konya Prestij Park görücüye çıktı! 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği prestij serisine Konya Selçuklu'de yeni bir halka daha ekliyor.



Gayrimenkul sektöründe 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, 51 dönüm arsa üzerinde 100 milyon liralık Konya Prestij Park projesiyle, Konya'nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. 23+3 blokta 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konuttan oluşuyor. 2015 yılının haziran atında teslim edilmesi planlanan ve en küçük dairenin 78 metrekareden başladığı projede, daire fiyatları 119 ile 199 bin TL arasında değişiyor.


Konya Prestij Park görücüye çıktı! 119 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Konya Prestij Park projesi tanıtım toplantısında konuşan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör:


'' İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da gerçekleştirdiğimiz projelerden sonra prestij halkımıza bir yenisini Konya'da eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. Konya ekonomisi sürekli gelişen ve hızla büyümeye devam eden bir şehir. Bu büyümeyle birlikte doğan konut ihtiyacı Konya'da olduğu gibi İzmir,  Ankara  ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde projeler geliştirmek üzere çalışanlarımıza devam ediyoruz'' dedi. 


Konya Prestij Park Projesi'nde Tapular Hemen Teslim!

Konya'nın çehresini değiştirecek proje olarak yorumlanan Konya Prestij Park, konut sahiplerinin geleceğini de daireleri de güvence altına alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede, konut sahiplerine yeni yaşam alanlarında huzur dolu bir başlangıç yapmaları sağlanıyor.


Spor, Sağlık, Eğlence, Lüks ve Konfor; Hepsi Konya Prestij Park'ta..

Konya Prestij Park; modern bir yaşamın vazgeçilmezleri olan  ve şehir hayatında yokluğunu hissettiğiniz tüm aktiviteleri, 17000 metrekarelik geniş yeşil alanı ve 1600 metrekarelik sosyal tesisleriyle yanı başınıza getiriyor. Isıtmalı kapalı havuzlardan bisiklet ve futbol sahalarına, saunalardan buhar odalarına, fitsness ve pilates salonlarından çocuk parkına, langırt ve masa tenisinden tenis kortuna kadar spor, sağlık ve eğlencenin düşünüldüğü Konya Prestij Park projesi yepyeni bir yaşamın kapılarını sizlere açıyor.


Evinizin her köşesi için en kaliteli malzemelerin seçildiği Konya Prestij Park'ta buzdolabından klimaya kadar tüm ankastre ürünler; alanında uzman dekoratörlerce evinize özenle yerleştiriliyor.


Konya Prestij Park'ta Geleceğiniz Güvence Altında..

Konya Prestij Park, sunduğu modern hayatta güveni ve huzuru en son çıkan deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temeller ile garanti altına alıyor. Günün her saati takip edilen özel güvenlik sistemi ile hem çocuklarımızın hem de ailenizin her zaman güven altında olduğunu hissedebilme olanağı sağlıyor. Konya Prestij Park, alışveriş merkezi, hastane ve okullara olan yakınlığıyla sizlere muhteşem bir yaşam olanağı sunuyor. 



Geri Dön