29 / 03 / 2024

Konya Seydişehir'de yollar yenileniyor!

Konya Seydişehir'de yollar yenileniyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Karakavak ve Ulukapı Mahalleleri asfaltlanıyor. Başkan Tutal, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Karakavak Mahallemizin 7 bin 500 metrekarelik yoluna sıcak asfalt serimi başladı." dedi.



Konya’nın Seydişehir ilçesinde Karakavak ve Ulukapı Mahalleleri asfaltlanıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 15 Temmuz saldırılarının ardından belediye hizmetlerinde aksatma olmadan çalışmalara devam edildiğini belirterek, ülkemizde FETÖ terör örgütünün tüm hainlik çabalarının, bölme parçalama çabalarının birliğimizi ve dirliğimizi bozamayacağını söyledi. Başkan Tutal, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Belediyemiz yoğun bir şekilde çalışma programına devam ediyor. Karakavak Mahallemizin 7 bin 500 metrekarelik yoluna sıcak asfalt serimi başladı. Uzak yakın demeden her mahallemize hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Yıpranan ve alt yapı yenileme çalışmaları neticesinde bozulan yolları yeniliyoruz. Ulukapı Mahallesi’ne de 20 bin metrekare soğuk asfalt serimine başladık. Seydişehirimize hayırlı olsun” dedi.


Seydişehir Belediyesi olarak gece milli irade nöbetinde gündüz ise iş başında olduklarını dile getiren Başkan Tutal, çalışma programlarına rutin bir şekilde devam edildiğini kaydetti.


Milliyet



Geri Dön