19 / 04 / 2024

Konya Yunak'ın projeleri için Ankara'dan destek istendi!

Konya Yunak'ın projeleri için Ankara'dan destek istendi!

Konya Yunaklı heyet yatırım desteği için Ankara'ya gitti. TBMM'deki Konyalı vekilleri ziyaret ettiler. Yunaklı heyet yatırımların başlaması için vekillerden destek istedi.



Konya Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve yanındaki Yunaklı heyet Ankara'ya giderek TBMM'deki Konyalı vekilleri ziyaret ettiler. Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, başkanlığında Yunak Belediye meclis üyeleri, Yunakta görev yapan muhtarlar ve Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinden oluşan bir heyet Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve Milli Eğitim Bakan yardımcısı Orhan Erdem'i ziyaret ederek Yunak'ta karşılaşılan sorunlar ve çözümlerini dile getirdiler.  Ankara  TBMM ziyaretini değerlendiren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, "Yunak'ta oluşturduğumuz bir heyet ile AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu ile Mülk Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'e ziyaret ettik. 


Vekillerimize İlçemizin karayollarındaki eksiklikleri talep ettik. Bunlar Emirgazi- Yunak yolu, Yunak-Tuzlukçu yolu, Yunak Kadınhanı yollarının tamamlanması için çalışmaların hız kazanmasını istedik. İlçemizdeki memur eksikliklerinin bir an önce tamamlanmasını istedik. İlçemiz için yatırım planlarında yer alan Kültür Merkezi, SGK Binası, Helik Sağlığı Binası,  TOKİ  ve 50 yataklı hastane projelerinin hızlı bir şekilde ilgili kuramlarla görüşülerek yatırımlara başlamaları için vekillerimizden destek istendi. Ayrıca AK Parti Konya Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu'na İlçemize kazandırdığı Belediye güneş tarlası için, Mülk Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'e ilçemize son iki yılda milli eğitim tarafından 4 okul projesi ile bir yurt projesini hayata geçirdikleri için teşekkür etti" dedi. 



Konya Yenigün


Geri Dön