16 / 04 / 2024

Konyaaltı Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Konyaaltı Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Konyaaltı Belediyesi'nin yılın son meclis toplantısı, Feslikan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 10 gündem maddesiyle toplanan meclise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlık etti.



Toplantının başında gündem dışı söz alan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Ülkede meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Böcek, Suriye'de kaçırılan iki askerin bir an önce bulunmasını temenni etti. meydana gelen terör saldırılarını kınadı.


ALADAĞ UNUTULMADI

Adana Aladağ'da kız çocuklarının kaldığı yurtta çıkan yangın ile ilgili de konuşan Başkan Muhittin Böcek; " 2016 yılı içerisinde desteğini esirgemeyen Meclis üyesi arkadaşlarıma ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizde sıkıntılı günler yaşamaya devam ediyoruz. Adana'da evlatlarımızı kaybettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Konyaaltı Belediye meclisi adına Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Fırat Kalkan'ı ve terörle ilgili konularda şehit olan askerlerimiz var. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ulaşılamayan askerlerimiz var. Onlara da kısa sürede ulaşırız" dedi.


BAHTILI'YA ÖZEL YURT

Bahtılı Mahallesi 20444 ada 05 nolu parselde hazırlanan uygulama imar planı değişikliği, yılın son meclis toplantısında görüşüldü. İmar planı değişikliği ile ilgili plana Ak Parti ret oyu verirken, ilgili madde CHP oylarıyla meclisten geçti. Bahtılı Mahallesi'nde bulunan sosyal tesis alanının, özel yurt alanına çevrilmesi ile ilgili konuşan Başkan Böcek, oylamadan önce Ak Parti grubunu ikna etmeye çalıştı. Maddeye neden ret oyu verdiklerini açıklayan Ak Parti grubu, Çakırlar Bölgesinde noktasal imar değişikliğinin ileride sıkıntı yaratacağını, bu yüzden Çakırlar Bölgesi'ni de kapsayan alanın bütüncül değerlendirilmesini istedi. 


Antalya Son Haber


Geri Dön