25 / 04 / 2024

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi hizmete hazır!

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi hizmete hazır!

Yaklaşık 3 ay içinde inşaat çalışmaları tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, 4 adet spor salonu, misafir takım odaları, doping ve hakem odalarıyla modern bir tesis olarak hizmet vermeye hazır...




Antalya'da Liman Mahallesi Boğaçayı kenarında inşası tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açılıyor.


Yaklaşık 3 ay içinde inşaat çalışmaları tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, 4 adet spor salonu, misafir takım odaları, doping ve hakem odalarıyla modern bir tesis olarak hizmet vermeye hazır. Antalya'ya kampa gelen futbol takımlarının da kullanımına sunulabilecek olan Spor Kompleksi’nde isteğe göre lig maçlarının da oynanabileceği belirtildi.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 bin kişi kapasiteli stadyum içerisinde çok amaçlı spor salonunun da bulunduğunu söyledi. 15 bin metrekare alana sahip olan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nin yaklaşık olarak 3 milyon liraya mal olduğunu dile getiren Başkan Böcek, tesisin hizmete açılmasıyla Antalya’ya bir yeni spor kompleksi kazandırdıklarını kaydetti.


Seçim yasakları nedeniyle Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi için resmi açılış töreni düzenleyemeyeceklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu tesisi törenle hizmete açmak istediklerini söyledi.



Kırıkhan Olay


Geri Dön