19 / 04 / 2024

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır!

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.



Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle 33 projeyi bölge sakinlerinin hizmetine açan Konyaaltı Belediyesi, yeni inşa edilecek olan projelerin startını veriyor. Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfitiyatro ve kırsal bölgelere sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor. Modern anlayışı mimari yapılarla buluşturan Konyaaltı Belediyesi, bu anlayışla bölgede ki muhtarevlerini de yeniliyor. Son olarak Uncalı Mahallesinde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan muhtarevi ile bölge muhtarı ve vatandaşlara modern hizmet ofisi kazandıran Konyaaltı Belediyesi, şimdide 5 ayrı mahallede inşa edilecek olan muhtarevi için ihale sürecini başlatıyor. İlçede muhtarevlerini yenilediklerini ve modern bir kimliğe kavuşturduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman, Arapsuyu, Toros, Akkuyu ve Siteler Mahallelerinde inşa edilecek olan modern muhtarevleri için proje hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Böcek, "Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımıza modern çalışma ofisleri inşa etmek görevimiz. Muhtarevlerinin, sadece inşa etmekle kalmıyor, klimasından bilgisayarına tüm tefrişat giderlerini de belediye olarak biz karşılıyoruz" diye konuştu. 



Akdeniz'de Yeni Yüzyıl 



Haber Antalya Beyaz Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle 33 projeyi bölge sakinlerinin hizmetine açan Konyaaltı Belediyesi, yeni inşa edilecek olan projelerin startını veriyor. Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi. kapalı semt pazar yeri. anfitiyatro ve kırsal bölgelere sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor. Modern anlayışı mimari yapılarla buluşturan Konyaaltı Belediyesi, bu anlayışla bölgede ki muhtarevlerini de yeniliyor. Son olarak Uncalı Mahallesi nde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan muhtarevi ile bölge muhtarı ve vatandaşlara modern hizmet ofisi kazandıran Konyaaltı Belediyesi, şimdide 5 ayrı mahallede inşa edilecek olan muhtarevi için ihale sürecini başlatıyor. İlçede muhtarevlerini yenilediklerini ve modern bir kimliğe kavuşturduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman. Arap s uyu. Toıos. Akkuvu ve Siteler Mahalleleri'nde inşa edilecek olan modern muhtarevleri için proje hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Böcek, "Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımıza modern çalışma ofisleri inşa etmek görevimiz. Muhtarevlerinin, sadece inşa etmekle kalmıyor, klimasından bilgisayarına tüm tefrişat giderlerini de belediye olarak biz karşılıyoruz" diye konuştu. "30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsüne geçen Karatepe'ye düğün, nişan ve mevlit gibi etkinliklerin yapılabileceği bir alan inşa edeceğiz" diyen Başkan Böcek.  Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin bulunduğu alanın bahçe bölümüne bin 250 metrekare kapalı alan inşa edeceklerini söyledi. Muhittin Böcek, vatandaşların düğün, sünnet, mevlit gibi etkinliklerini burada yapabileceklerini bildirdi. Bunun yanı sıra Liman Mahallesinde salı günleri kurulan kapalı pazar yerini de yıkıp modernize edeceklerini ifade eden Muhittin Böcek, burayla ilgili projenin tamamlandığını söyledi. Geçtiğimiz aylarda 2. etap çalışmalarıyla, 52 bin 624 metrekare olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı nı 10 bin metrekare daha genişlettiklerini dile getiren Başkan Böcek, bu park içinde yer alan anfi tiyatroyu da 3 bin kişi kapasiteye çıkaracaklarını kaydetti. Üstü kapalı olarak yeniden projelendirilen anfi tiyatronun kulis bölümünü ve de sahne kısmını yenileyip genişleteceklerini dile getiren Başkan Böcek, oturma gruplarını da ahşap olarak tasarladıklarını kaydetti. Muhittin Böcek tüm bu projelerin bir ay gibi kısa bir süre içinde ihale edileceğini ve bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılacağını kaydetti. 


Antalya Beyaz


Geri Dön