25 / 04 / 2024

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı açılıyor!

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı açılıyor!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarında stant kuracak esnafın, yerlerini, kura çekilişiyle belirlediklerini söyledi.



Konyaaltı'nda yapımı tamamlanan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için pazarcı esnafı kura çekti. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen yer tespiti kura çekimine Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Semt Pazarcılar Odası Antalya Şube Başkanı İsmail Öz ile çok sayıda pazarcı esnafı katıldı. İlk kurayı Başkan Muhittin Böcek çekti.


YENİ YILIN İLK MÜJDESİ 

Başkan Muhittin Böcek, vatandaşın huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerinin sürekli denetim altında tutulduğunu hatırlatarak Konyaaltı'nı yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak adına birbirinden önemli projelere imza attıklarını vurguladı. 


Yapımı tamamlanan kapalı pazar ile ilgili bilgi veren Muhittin Böcek, "Şehrimizde yaptığımız her çalışma insan hayatını ön plana çıkaran ve şehrimizin değerini arttırmaya yönelik çalışmalardır. İçerisinde kamera sistemi, kadın- erkek ve engelli tuvaleti, çay ocağı, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemi ile günümüz şartlarına uygun yapılan kapalı pazar yerimiz vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olsun" dedi.


200 PAZARCI, 147 ÜRETİCİ STANT KURACAK

Başkan Muhittin Böcek, kura çekilişini noter huzurunda gerçekleştirdiklerini belirterek; 130 sebzeci, 41 tuhafiyeci, 14 peynirci, 10 kuruyemişçi, 4 balıkçı ve 1 de zücaciyeci ile toplam 200 esnafın Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda stant kuracağını kaydetti.


Hürriyet


Geri Dön