19 / 04 / 2024

Konyaaltı’nda yapımı tamamlanan kapalı pazar açılıyor!

Konyaaltı’nda yapımı tamamlanan kapalı pazar açılıyor!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı yarın açılıyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılışını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce gerçekleştirecek...




Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı yarın açılıyor. 


Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılışını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce gerçekleştirecek. 


Molla Yusuf, Uncalı ve Uluç Mahallesi ile birlikte yaklaşık 40 bin kişiye hizmet veren Siteler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, bay-bayan mescit, engelli tuvaleti, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemiyle de oldukça modern bir yapıda inşa edildi. 


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Siteler Mahallesi’nde günümüzün pek çok gereklerine karşılık veremeyen eski pazar yerini son derece modern bir yapıda yeniden inşa ettiklerini kaydetti. Başkan Böcek, 7 bin metrekareye yakın bir alana kurulu olan Siteler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda vatandaşların modern, sağlıklı ve de güven içinde alış-veriş yapabileceklerini söyledi.


Başkan Muhittin Böcek, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin de katılımlarıyla yarın saat 20.00’de yapacakları açılış törenine tüm Antalyalıları davet etti.



 Kırıkhan Olay


Geri Dön