23 / 04 / 2024

Konya'da imar sorunu masaya yatırıldı!

Konya'da imar sorunu masaya yatırıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Konya'da imar sorunu masaya yatırıldı. Toplantı, Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.



Konya'nın Beyşehir ilçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. 

Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gumuşel, Kamil Kahraman Göksu, Konya Buyukşehır imar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, Şehir Plancısı Fatih Yılmaz, Mimar Seyit Ahmet Biçer, Konya Buyukşehir imar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Müdürleri, Beyşehir Belediyesi imar Komisyonu Üyeleri katıldı. 

Belediye Başkanı Murat Ozaltun, "Beyşehir'de şahsa gore imar değil, ada bazlı, şehrin estetiğine yakışır imar düzenlemeleri yapacağız, ilçemizdeki inşaat sektonı için arsalarımızın imar durumunu, halkımızın ve çalışaulann istek ve önerileri doğrultusunda planlamak için burada bulunuyoruz. 

Böylesine önemli bir konuda aramızda yer aldığınız ve katkı sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.


Hakimiyet Konya


Geri Dön