28 / 03 / 2024

Konya'nın yeni stadyumu maça hazır!

Konya'nın yeni stadyumu maça hazır!

Konya' nın yeni stadyumu maça hazır. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’ nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor...



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Torku Konyaspor'un maçlarını, yapımı tamamlanan yeni stadyumunda oynayabileceğine karar verdi.



Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, stadın ilk maça hazır olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, bütün Konyalı sporseverleri Torku Konyaspor - Balıkesirspor karşılaşmasına davet etti.


Maç için gerekli bütün hazırlıkların devam ettiğini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Spor Toto Süper Lig’de ilk maçımızı deplasmanda yaptıktan sonra ikinci haftada ev sahipliği yapacağımız maçın, yeni Büyükşehir Stadyumu’nda oynanmasından dolayı mutluyuz, gururluyuz. Konyalı hemşerilerimizin takımımızı yalnız bırakmamasını, stadyumumuza yakışır taraftar olmasını bekliyoruz. Türkiye’de hatta dünyada iz bırakacak olan ve resmi açılışı daha sonra yapılacak olan stadyumumuzda ses getiren maçların oynanmasını temenni ediyor, bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında ligin yeni takımı Balıkesirspor’u evinde ağırlayacak olan Torku Konyaspor, yeni stadyumda ilk maçını yapmış olacak.


TOKİ Haber 


Geri Dön