26 / 04 / 2024

Koray Güzelbiryer, Doğa Koleji ve Kent Meydanı destekli sergi!

Koray Güzelbiryer, Doğa Koleji ve Kent Meydanı destekli sergi!

Çevre Haftası kapsamında, Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji işbirliği, Kent Meydanı AVM desteğiyle gerçekleştirilen “Gelecekteki Evim” Resim Yarışması Sergisi düzenlenen törenle açıldı



Çocukların hayal dünyalarını teşvik etmek ve kent bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada, üç ayrı kategoride ödül kazanan dokuz eserle birlikte sergilenmeye değer görülen toplam 35 çalışmanın yer aldığı serginin açılışına, öğrenci ve velileri ile kurum temsilcileri katıldı. 


Yarışmanın Sergi Sponsoru olan Kent Meydanı AVM’nin -2 Çarşı Katı’nda açılan sergi 1 Temmuz’a kadar gezilebilecek.


Serginin açılışında konuşan Doğa Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Canan Çizer, çocuklara yönelik projelerin Doğa Koleji için her zaman tercih edilen projeler olduğunu vurgulayarak, “Bu yarışma ile çocuklarımızın iç dünyalarındaki duygu ve düşüncelerini harekete geçirmeye, hayallerini kağıda resmetmelerini sağlamaya çalıştık. 150 çocuğumuzun katılımı bizleri çok mutlu etti. Bursalıları olağanüstü güzel resimlerin yer aldığı bu sergiyi gezmeye davet ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde benzer projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Koray Güzelbiryer Satış Müdürü Vildan Alpergün de, 25 Haziran Pazartesi günü (dün) açılan sergideki konuşmasında bir sosyal sorumluluk projesi olan resim yarışmasının her aşamasında büyük keyif ve heyecan duyduklarını belirterek, “Koray Güzelbiryer adına, yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı ve onları teşvik eden ailelerini en içten duygularımızla kutluyoruz. Bu süreçteki proje ortaklarımız olan Doğa Koleji’ne ve sergi sponsorumuz Kent Meydanı AVM’ye teşekkür ediyoruz. 1 Temmuz’a kadar açık kalacak çocuklarımızın sergisini ne kadar fazla insan gezerse, bu, çocuklarımız için en büyük ödül olacaktır” dedi.


Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ise dört yıldır Bursa kent hayatına ve alışveriş kültürüne renk katan, kısa sürede en çok tercih edilen alışveriş merkezi haline gelen Kent Meydanı AVM’nin, faaliyete geçtiği günden bu yana bu tarz sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi bir görev olarak gördüğünü ifade etti. Bu resim sergisinde dört yaşındaki çocukların bile resimlerinin yer almasından duydukları mutluluğu dile getiren Tuzcuoğlu, “onların gözlerindeki ışıltı, verilen emeklerin en büyük takdiridir” dedi. 


Ödülleri Dünya Çevre Günü’nde dağıtılan yarışmanın sergisinde 35 çalışma var


3 Haziran 2012 Pazar günü Doğa Koleji bahçesinde düzenlenen ve yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı yarışmada çocuklar, hayallerindeki evleri resmederken hem keyifli ve heyecanlı bir yarışın parçası olmuşlar, hem de aileleriyle birlikte eğlenmişlerdi. Yarışmanın ödülleri ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Koray Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde düzenlenen törenle sahiplerini bulmuştu. Üç ayrı yaş kategorisinden ilk üç sırayı alan dokuz öğrenciye ödülleri takdim edilirken, resimler ödül töreniyle birlikte Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde sergilenmeye başlanmıştı. Çalışmaları Kent Meydanı AVM’de sergilenen 35 öğrencinin isimleri şöyle: 


Dereceye girenler: Zeynep Buse Aydın, Zeynep Çetin, Nehir Eren, Miray Özbakış, Emin Kaan Aktaş, Metehan Göçmen, Damla Yavuz, Alperen Kara, Ahmet Yiğit Demirbaş.

Çalışmaları sergilenmeye değer görülen diğer öğrenciler: Bora Sabahyıldı (Doğa Koleji), Güneş Çağla (Doğa Koleji), Simay Özbakış (Doğa Koleji), Yeliz Ay (Yeniceabat  Anadolu Lisesi), Gürkan Albayrak (Tan İlköğretim Okulu), Cemre Bozdağ (Doğa Koleji), Sena Boytunser (Doğa Koleji), Alp Bağcı (Doğa Koleji), Öykü Usbay (Doğa Koleji), Engin Can Ova (Doğa Koleji), Can Selimsoy (Doğa Koleji), Çağan Özcan (Tan İlköğretim Okulu), Erdal Bayhan (Doğa Koleji), Pelin Bahadır (Doğa Koleji), Eren Bayhan (Doğa Koleji), Elif Aydın (Doğa Koleji), Çağla Engin (Doğa Koleji), Utku Ünal (TED Koleji), Kaan Sarıeren (Doğa Koleji), Şebnem Uçar (Doğa Koleji), Ece Su Mergen (Doğa Koleji), İdil Aydemir (TED koleji), Mehmet Fırat Yıldız (Çekirge Koleji), Kayra Damlaçam (Çekirge Koleji), Zelal Yavuz (Doğa Koleji), Ecem Cengiz (Doğa Koleji).


Geri Dön