24 / 04 / 2024

Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji’nden Gelecekteki Evim resim yarışması!

Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji’nden Gelecekteki Evim resim yarışması!

Üç ayrı yaş kategorisinde 9 eserin ödüllendirileceği yarışmada ödül alan eserlerle birlikte sergilenmeye değer bulunan toplam 30 resim, önce Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde sergilenecek.



Bursa Doğa Koleji öğrencileri ile Güzelbiryer sakinlerinin çocuklarının katılacağı “Gelecekteki Evim”  konulu yarışma 3 Haziran Pazar günü Doğa Koleji bahçesinde, ödül töreni ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde düzenlenecek.


Üç ayrı yaş kategorisinde 9 eserin ödüllendirileceği yarışmada ödül alan eserlerle birlikte sergilenmeye değer bulunan toplam 30 resim, önce Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde, 18 Haziran tarihinden itibaren ise projenin sergi sponsoru olan Kent Meydanı’nda sergilenecek.


Bursa’ya yeni değerler kazandırmak, konut sektöründe örnek teşkil edecek bir proje hayata geçirmek ve Bursa insanının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla “Bursa Güzelbiryer” projesini hayata geçiren Koray İnşaat ile mutlu ve refah içerisindeki bir Türkiye’nin temelinin eğitimden geçtiği inancıyla, eğitimdeki yüksek standartlarını Bursa’ya taşıyan Doğa Koleji, çocuklarımıza yönelik ortak bir proje hayata geçiriyor.


5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, çocuklarımızın çevre ve kent bilincini geliştirmek, hayal güçlerini teşvik etmek, yaşadıkları kente ve çevrelerine sahip çıkmaya özendirmek amacıyla, 3-14 yaş grubunu kapsayan “Gelecekteki Evim” konulu bir resim yarışması düzenleniyor.


Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji’nden Gelecekteki Evim resim yarışması!


Doğa Koleji öğrencileri ile Koray Güzelbiryer sakinlerinin çocuklarının katılımına açık yarışma, 3 Haziran Pazar günü Doğa Koleji bahçesinde düzenlenecek. 4 Haziran’da yapılacak jüri değerlendirmesiyle, üç ayrı yaş kategorisinde ödüle değer ilk üç eserin yanı sıra sergilenmeye değer 21 eser daha belirlenecek.

Ödül Töreni ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, Koray Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde yapılacak. Çocuklarımızla birlikte, jüri üyeleri ve firma yetkililerinin hazır bulunacağı törende kazanan eserlerin sahiplerine Koray Güzelbiryer tarafından hediyeler takdim edilecek.


Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserler, 5-17 Haziran tarihleri arasında Koray Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde, 18 Haziran tarihinden itibaren de düzenlenecek açılış törenini takiben, aynı zamanda etkinliğin sergi sponsoru olan Kent Meydanı Sergi Salonu’nda sergilenecek.


Yarışma, 3 Haziran Pazar günü saat 13.00’ten itibaren Bursa Doğa Koleji bahçesinde gerçekleştirilecek ve ödül töreni, 5 Haziran Salı günü saat 17.00’de Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde düzenlenecek.


Geri Dön