26 / 04 / 2024

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.



Kongre kapsamında Kratos’un teknik özellikleri hakkında bilgi veren Kordsa Global İnşaat Güçlendirme İş Birimi Başkanı Hakan Öker, kolay ve çabuk uygulanmasıyla zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayan Kratos’un yapı sektörüne Kordsa Global kalitesini getireceğine vurgu yaptı.


38. Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yapı malzemeleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren çok sayıda şirketi ve sektör paydaşlarını bir araya getiren Yapı Fuarı’nda, Kordsa Global beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.


Zaman ve maliyetten tasarruf


Kordsa Global’in, 2014 yılında Kratos beton güçlendirme malzemesi ile inşaat pazarına girdiğini ve kısa zamanda son derece olumlu geri bildirimler aldığını dile getiren Kordsa Global İnşaat Güçlendirme İş Birimi Başkanı Hakan Öker, “Kratos, bir metreküp betonda 417 bin adet yani 24 kilometreye yakın lif bulunabilmesiyle üstün bir tokluk sağlıyor” dedi. Kratos’un beton matriksi içinde kolayca karıştırıldığına ve iş güvenliği açısından avantaj sağladığına dikkat çeken Öker, “Kratos mikro içeriden kürleme etkisi ve üç boyutlu homojen dağılımıyla betonda etkin çatlak kontrolü yapıyor. Kratos makro ise, çelik hasır ve çelik tele ihtiyaç duymadan betonu güçlendiriyor” diyerek, kolay ve çabuk uygulanmasıyla zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayan Kratos’un yapı sektörüne Kordsa Global kalitesini getireceğine vurgu yaptı.


Yapı sektörüne yönelik yeni bir beton güçlendirici sentetik fiber donatı olan Kratos, yaklaşık 3.500 tonluk ulusal lif pazarındaki ilk yerli ürün olma özelliğine sahip. Kratos; taşıma kapasitesi, dayanım ve dayanıklılık anlamında betonu güçlendirirken, aynı zamanda çatlak oluşumunu da önlüyor. Kratos Yapısal Makro Sentetik Fiber Donatıları, bu yönüyle farklı altyapı ve üstyapı projelerinde çelik hasır ve çelik teller yerine kullanılabiliyor.




Geri Dön